LIVE: Η εκδήλωση της ΚΑΕ για χορηγούς-διαρκείας (pics)

από AllAboutARIS

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ τιμάει τους χορηγούς της και τους κατόχους διαρκείας με μία εκδήλωση που λαμβάνει χώρα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Παρόντες τα μέλη της διοίκησης, όπως ο πρόεδρος Λευτέρης Αρβανίτης, ο αντιπρόεδρος Θόδωρος Κουρόγλου αλλά και οι κ.κ. Γαλιλαίας κα Νικολός, μέλη της διοίκησης. Επίσης το παρών δίνει το μέλος της ΓΕΝΕΣΙΣ, Ντίμης Παπαιωάννου, ο πρόεδρος του ΑΣ Θωμάς Γιώτας, το μέλος της επιτροπής για τα 100 χρόνια Κώστας Χαριτωνίδης, το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ κ. Κώνστας. 
Επίσης στην εκδήλωση βρίσκεται ο προπονητής του ΑΡΗ, Μίλαν Μίνιτς καθώς οι παίκτες της ομάδας των “κιτρίνων” ενώ το παρών δίνει και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης. 
Επίσης στην εκδήλωση βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Στεφανίδης αλλά και οι ποδοσφαριστές του ΑΡΗ, Μπάμπης Οικονομόπουλος και Αντώνης Τσιάρας. 
Στην εκδήλωση βρίσκεται ο κ. Πέτρος Ράσογλου, αλλά και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων καλαθοσφαιριστών του ΑΡΗ, κ. Στέργιος Γούσιος, όπως και ο πρόεδρος του ARIS GOLDEN CLUB, Όμηρος Φωτιάδης. 

Αρβανίτης: «Ο ΑΡΗΣ δεν έχει πεθάνει, είναι ζωντανός»
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης τόνισε: «Η σημερινή εκδήλωση είναι ξεχωριστή για την ΚΑΕ, όσους την απαρτίζουμε. Την διοίκηση, το τεχνικό τιμ, τους παίκτες. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι χαρά και τιμή, να τιμούμε τους ανθρώπους που μας στηρίζουν οικονομικά, βοηθάνε την ομάδα να ξεπεράσει την κρίση. Είναι οι χορηγοί μας και οι κάτοχοι διαρκείας. Μας δίνει ηθική ικανοποίηση, παρότι ο ΑΡΗΣ είναι σε μεταβατικό στάδιο λόγω της εξυγίανσης. Πραγματοποιήθηκε ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας. Βέβαια αυτό το νούμερο δεν ανταποκρίνεται στην δυναμική του κόσμου του ΑΡΗ. Έχουμε γίνει αποδέκτες πολλών παραπόνων. Η κριτική ήταν σκληρή και άδικη αλλά επειδή ήταν καλοπροαίρετη, την δεχθήκαμε και ποτέ δεν αντιδράσαμε. Κάποιοι βέβαια προσπαθούν, λάτρεις της καταστροφολογίας και συμπαθούντες στο προηγούμενο καθεστώς, θέλοντας να προκαλέσουν ζημιά σε μένα. Μόλις διασφαλιστούν οι όροι από την μετάβαση της ομάδας, από την κρίση στην υγεία μέσω της οικονομικής εξυγίανσης, θα ασχοληθούμε κι με αυτούς.
Ο ΑΡΗΣ με τα 100 χρόνια προσφοράς, περνάει δύσκολες στιγμές. Πισώπλατα μαχαιρώμτα, μικροπολιτικές, διαμάχες, έριδες, πικραίνουν τον κόσμο. Ο ΆΡΗΣ δεν έχει πεθάνει, ο περήφανος, ο Αυτοκράτορας ζει μέσα σε εμάς και πρέπει να τον κρατήσουμε ζωντανό και να τον μεταφέρουμε στις επόμενες γενιές, μεγάλο και πρωταγωνιστή όπως πρέπει να είναι.
Η προσπάθεια που κάνουμε για την εξυγίανση θα συνεχιστεί χωρίς να φύγουμε από τον δρόμο μας και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.
Θα πρέπει να σταματήσουμε το μίσος που βγάζουμε μεταξύ μας, γιατί μόνο έτσι θα ξεπεράσουμε την κρίση που αντιμετωπίζουν τα τμήματα μας».

Νικολάου: “Τιμή μας που βρισκόμαστε δίπλα στον ΑΡΗ”
Η κ. Μαρία Νικολάου, εκπρόσωπος του μεγάλο χορηγού της ΚΑΕ, της Cyta Ελλάς τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΡΗ και τον κ. Αρβανίτη για την τιμητική βραδιά και την άψογη συνεργασία που διανύει τον τέταρτο χρόνο. Εκ μέρους της εταιρείας είναι τιμή μας να βρισκόμαστε δίπλα σε μία από τις ιστορικότητες ομάδες της χώρας. Αντλούμε αμφίδρομα τα οφέλη μίας συνεργασίας, από τα πρώτα μας βήματα βρεθήκαμε κοντά στον ΑΡΗ. Θέλω να ευχηθώ πολλές επιτυχίες στην ομάδα του ΑΡΗ».

Ν. Στακιάς: “Αύξηση 35% στα διαρκείας”
Ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΚΑΕ, Νίκος Στακιάς είπε: «Πρώτος στόχος ήταν να διατηρήσουμε το «μομέντουμ» από την μεγάλη βραδιά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Θέλαμε να αυξήσουμε τον αριθμό των διαρκείας, να συνδυάσουμε το παρόν με το παρελθόν και το μέλλον του ΑΡΗ. Το 1700 διαρκείας δηλώνουν μία αύξηση του 35% σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν» ενώ αναφέρθηκε στην δημιουργία του Μουσείου του ΑΡΗ αλλά και για την συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για την  δημιουργία μίας πιστωτικής κάρτας. 

Προτεινόμενα Άρθρα