«Ο ΑΡΗΣ δεν έχει πεθάνει, είναι ζωντανός»

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης έστειλε το δικό του μήνυμα για την τωρινή κατάσταση στον σύλλογο, αλλά και σε ορισμένους που έχουν ως στόχο την… επίθεση στην διοίκηση η οποία έχει ως στόχο την οικονομική εξυγίανση.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης τόνισε: «Η σημερινή εκδήλωση είναι ξεχωριστή για την ΚΑΕ, όσους την απαρτίζουμε. Την διοίκηση, το τεχνικό τιμ, τους παίκτες. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι χαρά και τιμή, να τιμούμε τους ανθρώπους που μας στηρίζουν οικονομικά, βοηθάνε την ομάδα να ξεπεράσει την κρίση.

Είναι οι χορηγοί μας και οι κάτοχοι διαρκείας. Μας δίνει ηθική ικανοποίηση, παρότι ο ΑΡΗΣ είναι σε μεταβατικό στάδιο λόγω της εξυγίανσης. Πραγματοποιήθηκε ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας. Βέβαια αυτό το νούμερο δεν ανταποκρίνεται στην δυναμική του κόσμου του ΑΡΗ. Έχουμε γίνει αποδέκτες πολλών παραπόνων.

Η κριτική ήταν σκληρή και άδικη αλλά επειδή ήταν καλοπροαίρετη, την δεχθήκαμε και ποτέ δεν αντιδράσαμε. Κάποιοι βέβαια προσπαθούν, λάτρεις της καταστροφολογίας και συμπαθούντες στο προηγούμενο καθεστώς, θέλοντας να προκαλέσουν ζημιά σε μένα. Μόλις διασφαλιστούν οι όροι από την μετάβαση της ομάδας, από την κρίση στην υγεία μέσω της οικονομικής εξυγίανσης, θα ασχοληθούμε κι με αυτούς.

Ο ΑΡΗΣ με τα 100 χρόνια προσφοράς, περνάει δύσκολες στιγμές. Πισώπλατα μαχαιρώμτα, μικροπολιτικές, διαμάχες, έριδες, πικραίνουν τον κόσμο. Ο ΆΡΗΣ δεν έχει πεθάνει, ο περήφανος, ο Αυτοκράτορας ζει μέσα σε εμάς και πρέπει να τον κρατήσουμε ζωντανό και να τον μεταφέρουμε στις επόμενες γενιές, μεγάλο και πρωταγωνιστή όπως πρέπει να είναι.

Η προσπάθεια που κάνουμε για την εξυγίανση θα συνεχιστεί χωρίς να φύγουμε από τον δρόμο μας και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Θα πρέπει να σταματήσουμε το μίσος που βγάζουμε μεταξύ μας, γιατί μόνο έτσι θα ξεπεράσουμε την κρίση που αντιμετωπίζουν τα τμήματα μας».

Προτεινόμενα Άρθρα