«Κάναμε το καλύτερο μας δεκάλεπτο»

από AllAboutARIS

Μετρημένος στις δηλώσεις του ο Μίλαν Μίνιτς.

Μετρημένος στις δηλώσεις του ο Μίλαν Μίνιτς. Ο Σέρβος τεχνικός είπε κάποια πράγματα για το καθαρά αγωνιστικό μέρος ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Βαγγέλη Αγγέλου. Αναλυτικά τα όσα είπε στη Συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Ίκαρο για την προσπάθεια, αλλά αυτό το ματς τέλειωσε από το πρώτο δεκάλεπτο. Η πίεση μας στον Ίκαρο απέδωσε καρπούς. Έχασαν κάποια ανοιχτά σουτ, ενώ εμείς κάναμε το καλύτερο δεκάλεπτο μας μέσα στην σεζόν. Είχαμε 21 ριμπάουντ και ο Ίκαρος 12, ενώ είχαμε 15 ασίστ και μόλις τέσσερα λάθη. Όταν η διαφορά ανέβηκε στους 19 πόντους, ο Ίκαρος έπαιξε καλύτερα, αλλά εμείς είχαμε υπομονή και κρύο αίμα για να κρατάμε την διαφορά πάνω από τους 10 πόντους.

Είμαστε στο πρόγραμμα που έφτιαξε ο Αγγέλου που είναι από την Χαλκίδα, με στόχο την 6η θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω τηλέφωνο κάθε φορά τον και μου δίνει ιδέες. Είναι μεγάλη η βοήθεια του, τον παίρνω ότι ώρα θέλω και είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει. Ευχαριστώ τους βοηθούς μου και τους παίκτες μου γιατί κάναμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη».

Προτεινόμενα Άρθρα