Οι 88 πόντοι που πέτυχε σήμερα ο ΑΡΗΣ είναι οι περισσότεροι για φέτος στο Πρωτάθλημα

Φετινό ρεκόρ, τρίτο καλύτερο από το 2011-12

Οι 88 πόντοι που πέτυχε σήμερα ο ΑΡΗΣ είναι οι περισσότεροι για φέτος στο Πρωτάθλημα, ενώ είναι και η τρίτη καλύτερη επίδοση της τελευταίας τριετίας!

Οι 88 πόντοι που πέτυχε ο ΑΡΗΣ στην Χαλκίδα είναι φετινό ρεκόρ μαζί τους 88 που πέτυχαν οι «κιτρινόμαυροι» στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Ο ΑΡΗΣ τα τελευταία χρόνια βασίζεται κυρίως στο αμυντικό του παιχνίδι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σκοράρει εύκολα. Την τελευταία διετία το πρόβλημα έχει να κάνει και με την απουσία των Αμερικανών οι οποίοι καλώς ή κακώς δίνουν ενέργεια και πόντους σε κάθε ομάδα.

Ειδικά με προπονητές τον Αγγέλου και τον Μίνιτς ο ΑΡΗΣ… έσφιξε ακόμη περισσότερο την άμυνά του και έχασε κάποιους πόντους στην επίθεση. Σήμερα όμως οι «κιτρινόμαυροι» παρά και την πρόσφατη απώλεια του Αθηναίου έκαναν το τέλειο επιθετικό παιχνίδι. Πέτυχαν 36 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο ρεκόρ για το πρωτάθλημα, 52 στο ημίχρονο δικό του ρεκόρ στην Α1 και 88 συνολικά επίσης φετινό ρεκόρ για το πρωτάθλημα.

Οι περισσότεροι πόντοι που είχε πετύχει μέχρι σήμερα ήταν και πάλι απέναντι στον Ίκαρο Χαλκίδας στον πρώτο γύρο 84. Βέβαια υπάρχει και η εντυπωσιακή εμφάνιση στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον πανιώνιο όπου και εκεί το κοντέρ σταμάτησε στους 88 πόντους.

Στο περσινό πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική το ρεκόρ ήταν οι 85 πόντοι επί της Καβάλας εκτός και του ΚΑΟΔ εντός. Στην Ρόδο όμως ο ΑΡΗΣ ήταν εντυπωσιακός και έκανε ρεκόρ τριετίας με τους 99 πόντους που πέτυχε. Πρόπερσι τέλος οι περισσότεροι πόντοι ήταν με το Μαρούσι εκτός έδρας (90).

Εκπληκτικά νούμερα από Πελεκάνο, Μποχωρίδη, Βεζένκοφ
Προηγούμενο άρθρο Εκπληκτικά νούμερα από Πελεκάνο, Μποχωρίδη, Βεζένκοφ
Επόμενο άρθρο Αυτή, δεν είναι ομάδα…
Αυτή, δεν είναι ομάδα…

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News