"Συνέχεια στις νίκες και στα πλέι-οφ"

από AllAboutARIS

Τη συμμετοχή του στο ντραφτ του NBA επιβεβαίωσε ο νεαρός γκαρντ

Για τη νίκη επί των Τρικάλων, τη δική του εμφάνιση και τη συμμετοχή του στο ντραφτ του NBA μίλησε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”.

Αναλυτικά: 

Για την αλλαγή της εικόνας του ΑΡΗ, μετά την αποχώρηση του Αθηναίου: “Κάθε φορά που αποχωρεί κάποιος από την ομάδα, θα έχει θετικές ή αρνητικές επιπτώσεις. Προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό του, παίζουμε πιο ομαδικά και μας βγαίνει καλύτερα μέσα στο γήπεδο”.

Για τη νίκη επί των Τρικάλων και την καλή εμφάνιση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος: “ Δουλέψαμε πολύ στις προπονήσεις, δώσαμε κάποια φιλικά και όπως φάνηκε κόντρα στα Τρίκαλα, δεν επηρεαστήκαμε”.

Για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας φέτος και αν παίζει ρόλο η απειρία: “Είμαστε ένα πολύ νεανικό σύνολο. Αυτό σίγουρα έχει παίξει ρόλο. Έχουμε φέρει και κάποια… παράλογα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, νικήσαμε στον Πανιώνιο, αλλά χάσαμε στην Πάτρα. Σημασία έχει όμως πως είμαστε μέσα στους στόχους μας”.

Για την δική του απόδοση στο χτεσινό παιχνίδι: “Ολα οφείλονται στην ομάδα. Ο καθένας μπορεί να δείξει τι μπορεί να κάνει πλέον. Έτσι ήμουν και εγώ χτες”.

Για τη συνέχεια της ομάδας και τα πλέι οφ: “Πρώτα σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Κολοσσό. Θέλουμε τη νίκη για να βγούμε 6οι ή και 5οι. Οταν τελειώσει το πρωτάθλημα, τότε θα δούμε και τα πλέι οφ. Δεν μας απασχολεί αν θα είναι ο ΠΑΟΚ ή ο Πανιώνιος αν και χρωστάμε κάτι στον Πανιώνιο από τα περσινά πλέι-οφ”.

Για το έντονο ελληνικό στοιχείο στον ΑΡΗ: Ο ΑΡΗΣ έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό. Η ομάδα είναι ελληνική τα τελευταία χρόνια και πρέπει να παραδειγματιστούν και οι άλλες ομάδες, ώστε το άθλημα να παρουσιάσει πρόοδο”.

Για την ομάδα των εφήβων:Ευτυχώς το πήραν και διεκδικούν το πανελλήνιο πρωτάθλημα που κατακτήσαμε εμείς πέρυσι, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον κόουτς και σε όλα τα παιδια”.

Για τη συμμετοχή του στο ντραφτ του NBA: “Ο μάνατζερ μου είναι αυτή τη στιγμή στην Αμερική. Έχουμε δηλώσει συμμετοχή, ωστόσο περιμένουμε τη λήξης της προθεσμίας, για να δούμε αν διατηρήσουμε τη συμμετοχή ή αν θα την αποσύρουμε. Είναι κάτι μοναδικό η συμμετοχή στο NBA”.

Προτεινόμενα Άρθρα