Θέλει ΠΑΟΚ στα πλέι οφ

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ προτιμά τον ΠΑΟΚ από τον Πανιώνιο στα πλέι οφ…

Οι συνεχόμενες νίκες του ΑΡΗ και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων έχουν φέρει τους «κιτρινόμαυρους» μια ανάσα από την έκτη θέση που ήταν ο αρχικός στόχος ενώ με προϋποθέσεις μπορούν να τερματίσουν ακόμη και πέμπτοι.

Με νίκη στην Ρόδο ότι και να γίνει στα άλλα ματς ο ΑΡΗΣ τερματίζει σίγουρα έκτος. Αν ο ΚΑΟΔ κάνει διπλό και η Κηφισιά ηττηθεί από τον Πανελευσινιακό που παίζει για την παραμονή του στην κατηγορία, οι παίκτες του Μίνιτς θα πάρουν στο νήμα την πέμπτη θέση.

Έχει μεγάλη σημασία η θέση που θα τερματίσουν οι «κιτρινόμαυροι» καθώς αν δεν μπουν στην εξάδα θα παίξουν με Ολυμπιακό, αν τερματίσουν έκτοι με τον Πανιώνιο, αν πέμπτοι με τον ΠΑΟΚ.

Στον ΑΡΗ έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα θα ήθελαν να παίξουν με τον συμπολίτη. Η ομάδα έχει βρει ρυθμό σε άμυνα και επίθεση και ο ΠΑΟΚ ταιριάζει περισσότερο στο μομέντουμ. Θα είναι πιο πιθανή η πρόκριση στα ημιτελικά χωρίς αυτό να σημαίνει πως με τον Πανιώνιο δεν θα υπάρχουν πολλές ελπίδες.

Άλλωστε ο ΑΡΗΣ έχει κερδίσει ήδη δύο φορές τους «κυανέρυθρους» φέτος και έχει χάσει μία φορά στα τελευταία λεπτά από δικά του λάθη.

Προτεινόμενα Άρθρα