Όλα ανοιχτά για την πέμπτη θέση

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ μπορεί να τερματίσει ακόμη και πέμπτος κερδίζοντας τον Κολοσσό στη Ρόδο…

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Κηφισιάς σε εξ’ αναβολής παιχνίδι και πλέον τα πάντα είναι ανοιχτά όσον αφορά τις θέσεις 5 έως 7. Απομένει μία αγωνιστική η οποία θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο.

Ο ΑΡΗΣ όχι μόνο μπορεί να τερματίσει έκτος κερδίζοντας τον Κολοσσό στη Ρόδο μπορεί στο νήμα να προσπεράσει και τη Νέα Κηφισιά. Αυτή τη στιγμή η ομάδα της Αθήνας είναι έναν βαθμό πιο πάνω από τον ΑΡΗ και τον ΚΑΟΔ. Μάλιστα υπερτερεί σε ισοβαθμία των «κιτρινόμαυρων» όχι όμως και σε τριπλή ισοβαθμία των τριών προαναφερόμενων. Σε τριπλή ισοβαθμία πέμπτος είναι ο ΑΡΗΣ, έκτος ο ΚΑΟΔ και έβδομη η Κηφισιά!

Το να υπάρξει τριπλή ισοβαθμία είναι εξαιρετικά πιθανό να συμβεί. Ο ΑΡΗΣ παίζει στη Ρόδο με τον αδιάφορο Κολοσσό ο ΚΑΟΔ παίζει εκτός έδρας με τα αδιάφορα βαθμολογικά Τρίκαλα και η Κηφισιά παίζει εκτός με τον Πανελευσινιακό που καίγεται. Η ομάδα της Ελευσίνας θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία.

Σε περίπτωση λοιπόν που όλα έρθουν σύμφωνα με τη λογική ο ΑΡΗΣ θα βρει στην πρώτη φάση απέναντί του τον ΠΑΟΚ με μειονέκτημα έδρας. Αν κερδίσουν οι «κιτρινόμαυροι» και κερδίσει η Κηφισιά ή χάσει ο ΚΑΟΔ τότε θα τερματίσουν έκτοι και θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο με μειονέκτημα έδρας.

Προτεινόμενα Άρθρα