Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη…

από AllAboutARIS

Χάνει τα… αυγά και τα πασχάλια στα 20 τελευταία λεπτά απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο ΑΡΗΣ κατατροπώθηκε στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό καθώς ηττήθηκε με 33 πόντους διαφορά ενώ παράλληλα έκανε και αρνητικό ρεκόρ με τους 44 πόντους που πέτυχε.

Για ακόμη μία φορά απέναντι στους «ερυθρόλευκους» στάθηκε πολύ καλά στα πρώτα 20 λεπτά αλλά στην επανάληψη υπήρξε η απόλυτη καθίζηση. Οι έξι πόντοι διαφορά του πρώτου ημιχρόνου έγιαναν 28 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου!

Τα ίδιο συνέβη και στο ματς πρωταθλήματος στην έδρα του Ολυμπιακού ενώ και στο Αλεξάνδρειο στο τελευταίο δεκάλεπτο οι “κιτρινόμαυροι” έμειναν από δυνάμεις και καθαρή σκέψη με αποτέλεσμα να ηττηθούν.

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και με τον Παναθηναϊκό στα δύο ματς πρωταθλήματος αλλά και στον τελικό του κυπέλλου. Στον τελικό μάλιστα το πρώτο ημίχρονο έληξε 40-40 και στη συνέχεια ήρθε ο διασυρμός. 

Σίγουρα ένας από τους κυριότερους λόγους είναι η κούραση και οι περισσότερες λύσεις των αντιπάλων ωστόσο δεν δικαιολογείτε επαγγελματική ομάδα να χάνει με διαφορά 30 πόντων σε 20 λεπτά. Είναι πραγματικά σχεδόν αδύνατο να συμβεί αλλά στον ΑΡΗ έχει γίνει… συνήθεια φέτος. 

Προτεινόμενα Άρθρα