Ετοιμο το πλάνο βιωσιμότητας (pics)

από AllAboutARIS

Μετά την υπαγωγή της στο άρθρο 99, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε ότι έπειτα από πολύμηνη εργασία πολλών προσώπων είναι έτοιμος και το πλάνο βιωσιμότητας της εταιρίας.

Ενα-ένα η ΚΑΕ ΑΡΗΣ κάνει τα βήματα που πρέπει ώστε να μπορεί να παρουσιάσει μία πλήρη εικόνα της εταιρίας σε όποιον επενδυτή ενδιαφερθεί ή προσεγγίσει η ίδια της. Μετά λοιπόν την υπαγωγή στο άρθρο 99, σήμερα έγινε γνωστό ότι είναι έτοιμο και το πλάνο βιωσιμότητας.

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«H ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι το πλάνο βιωσιμότητας της εταιρίας, το οποίο ετοιμάστηκε ύστερα από πολύμηνη προσπάθεια από το τμήμα Marketing της Κ.Α.Ε., με την πολύτιμη συνεργασία του νομικού τμήματος, καθώς και ορκωτών λογιστών, είναι έτοιμο.

Πιστεύουμε πως, παράλληλα με την υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99, το πλάνο βιωσιμότητας, που παρουσιάζει αναλυτικά τη χρηματοοικονομική εικόνα της εταιρείας, μπορεί να αξιοποιηθεί και να συμβάλλει ουσιαστικά στην αναζήτηση επενδύσεων για τα επόμενα χρόνια.

Επισυνάπτονται τα περιεχόμενα από το πλάνο βιωσιμότητας, καθώς και το marketing report της φετινής περιόδου (Ιούλιος 2013- Φεβρουάριος 2014)».

Δείτε στο YellowTV φωτογραφίες από το πλάνο βιωσιμότητας της ΚΑΕ.

Προτεινόμενα Άρθρα