«Μας κλέψανε»

από AllAboutARIS

Για… ειλημμένη απόφαση να περάσει ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά των πλέι οφ μιλούν στην Κηφισιά.

Για… ειλημμένη απόφαση να περάσει ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά των πλέι οφ μιλούν στην Κηφισιά. Ο ισχυρός άνδρας της Αθηναϊκής ομάδας Γιώργος βαγενάς και ο προπονητής της Ηλίας Παπαθεωοδώρου δηλώνουν πως ο αποκλεισμός από τα ημιτελικά του πρωταθλήματος ήρθε κυρίως λόγω της διαιτησίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώτος:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω κάποια πράγματα για αυτό βρίσκομαι εδώ. Κατά αρχάς να δώσω συγχαρητήρια στον κύριο Μαρκόπουλο και τον ΠΑΟΚ αν και θα μπορούσε να ήταν εδώ αυτή την στιγμή. Κάποια πράγματα προσπαθούμε να μην τα λέμε αλλά δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Παίξαμε φέτος με τον ΠΑΟΚ τρία παιχνίδια τους τελευταίους δύο μήνες. Και στα τρία παιχνίδια χάσαμε τη νίκη από την διαιτησία και το λέω με πλήρη επίγνωση αυτό που λέω. Αυτό είναι τυχαίο;

Όπως λέει και ο κόουτς φαίνεται να υπάρχει ειλημμένη απόφαση ποιοι θα είναι οι τέσσερις πρώτοι! Στην κανονική περίοδο μάς στέρησαν την 4η θέση και στο προηγούμενο ματς στην Θεσσαλονίκη έγιναν φοβερά πράγματα και σήμερα κατάφεραν αυτοί οι κύριοι ένα γήπεδο σαν το γήπεδο της Κηφισιάς το οποίο είναι εκκλησία να το ξεσηκώσουν Και ρωτάω εγώ… Αυτοί είναι οι καλύτεροι διαιτητές μας; Και αν είναι οι καλύτεροι γιατί σφυρίζουν έτσι; Υπάρχει το βίντεο του αγώνα ο καθένας μπορεί να τα δει αυτά. Θεωρώ πως κάτι μας έκλεψαν. Ίσως φανούν υπερβολικά αυτά, μας λένε ‘μα είναι νεοφώτιστη η ομάδα, ζητάς πολλά’.

Δεν ζητάω πολλά σέβομαι απεριόριστα τον ΠΑΟΚ αν και επιμένω αυτός δεν μας σεβάστηκε σε ορισμένες φάσεις και θεωρώ πως είναι λογικό να έχει μια πιο ευνοϊκή μεταχείριση. Αλλά όχι τόσο απροκάλυπτη. Θεωρώ ότι σήμερα έγιναν κάποια πράγματα που καθόρισαν τον αγώνα».

Από την πλευρά του ο νεαρός τεχνικός της ομάδας τόνισε: «Συγχαρητήρια στον κύριο Μαρκόπουλο για τις 600 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα Μακάρι να φτάσουμε και εμείς τις μισές από αυτές αλλά δεν το βλέπω με αυτά που γίνονται στο ελληνικό μπάσκετ. Παλέψαμε πολύ να γυρίσουμε ένα ματς που δεν ξεκίνησε καλά για μας φτάσαμε κοντά οι παίκτες έκαναν τρομακτική προσπάθεια απέναντι σε ένα πολύ έμπειρο αντίπαλο», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Κάθε φορά που φτάναμε κοντά στο σκορ κάποιος παίκτης του ΠΑΟΚ έβαζε ένα πολύ μεγάλο καλάθι και όταν ισοφαρίσαμε και ήμασταν έτοιμοι να περάσουμε μπροστά κάποιοι άλλοι δεν μας άφησαν Σε αυτό το φανταστικό πρωτάθλημα όπου ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ είναι οι 4 πρώτοι εμείς βγήκαμε 5οι… Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι και φέτος πήραμε το πρωτάθλημα όπως και πέρσι. Δεν υπήρχε κάτι παραπάνω να κάνουμε από αυτό που κάναμε φέτος και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Στους παίκτες μου τους προπονητές το σταφ και όλο το προσωπικό όπως επίσης στην οικογένεια Δημουλά και τον κύριο Ντιγριντάκη που στήριξαν αυτή την τεράστια προσπάθεια».

Τέλος, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είπε: «Νομίζω ότι καταφέραμε και τα βάλαμε με τα θηρία. Καταστάσεις άνευ προηγουμένου που δεν αφήνουν το μπάσκετ να πάει μπροστά. Εμείς βγήκαμε νικητές από αυτό ακόμα και σήμερα δεν παρατήσαμε το ματς παλέψαμε με όλες τις δυνάμεις απέναντι σε ένα μεγαθήριο του ελληνικού μπάσκετ και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που παίξαμε στα πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ».

Προτεινόμενα Άρθρα