Από πρώτο βιολί, τελευταίο…

από AllAboutARIS

Μόλις δύο συμμετοχές μέτρησε με την Αρμάνι Μιλάνο ο Γιάννης Αθηναίου.

Για κάθε αθλητή στον κόσμο σε οποιοδήποτε άθλημα, κάθε πρόταση που έρχεται για το πρόσωπό του είναι κολακευτική. Ακόμη και αν ο αθλητής βρίσκεται σε μεγάλο Σύλλογο. Η απόφαση όμως για να φύγει από μια ομάδα που είναι από τα… πρώτα βιολιά σε αυτήν και να πάει μεσούσης της χρονιάς σε άλλη και μάλιστα που ανήκει σε διαφορετική χώρα το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο.

Κάπως έτσι ήταν τα δεδομένα και στην περίπτωση του Γιάννη Αθηναίου. Ο έμπειρος γκαρντ ήτα από τους καλύτερους παίκτες του ΑΡΗ και απέδιδε εξαιρετικά. Ανέβασε τις μετοχές του αλλά μόλις άκουσε για προτάσεις από πιο ισχυρές οικονομικά ομάδες θορυβήθηκε και θέλησε να αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους». Ο ΑΡΗΣ δεν μπορούσε να τον κρατήσει όπως τονίζει και ο πρόεδρος της ΚΑΕ και έτσι τον άφησε να πάει στην Ιταλία.

Αντί όμως να κάνει ένα βήμα μπροστά, έκανε δύο πίσω. Και αυτό διότι μέσα σε δύο μήνες είχε μόλις δύο συμμετοχές χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Και από σήμερα μάλιστα είναι χωρίς ομάδα. Είναι σχεδόν βέβαιο πως αν έμενε μέχρι το τέλος της χρονιάς στον ΑΡΗ θα απέδιδε ακόμη καλύτερα και θα ανέβαζε ακόμη περισσότερο τις… μετοχές του.

Τουλάχιστον πήρε ένα καλό μάθημα για το μέλλον της καριέρας του.

Προτεινόμενα Άρθρα