"Σίριαλ" με δύο πρωταγωνιστές

από AllAboutARIS

Καλό θα ήταν να ξεκαθάριζε, άμεσα, το μέλλον και των δύο παικτών

Παρά το γεγονός πως η χρονιά, για την ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ, ολοκληρώθηκε μόλις πριν λίγες μέρες, πολύ γρήγορα άρχισαν οι εικασίες και τα σενάρια για το μέλλον των Βεζένκοφ-Μποχωρίδη. Λογικό, ως ένα βαθμό, μιας και οι “κίτρινοι” έχουν την τύχη να διαθέτουν δυο από τους πιο φερέλπιδες καλαθοσφαιριστές της νέας γενιάς.

Το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε το “σίριαλ” της παραμονής του νεαρού Βούλγαρου, το οποίο κρινόταν -εν πολλοίς- από την παραμονή του Βαγγέλη Αγγέλου. Φέτος, το “σίριαλ” φαίνεται πως θα έχει και πάλι δύο… πρωταγωνιστές, μόνο που αυτή τη φορά θα είναι ο Έλληνας φόργουορντ, αντί του Χαλκιδαίου τεχνικού.

Εχουμε επισημάνει, ουκ ολίγες φορές, πως αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο, στα οποία υπάρχουν και οι σχετικές ρήτρες. Σαφώς, και η κατάσταση όσον αφορά το μέλλον τους, δεν επαφίεται -αποκλειστικά- στα χέρια της διοίκησης, λόγω μιας σειράς συναρτήσεων, που έχουν να κάνουν με το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων, ομάδων του Ν.Β.Α. μέσω ντραφτ και, βέβαια, την επιθυμία των καλαθοσφαιριστών.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως ο κόσμος επιθυμεί να δει και φέτος το καλοκαίρι τις… επαναλήψεις γνωστών, αθλητικών καταστάσεων.

Προτεινόμενα Άρθρα