"Η παρουσία μου να σηματοδοτήσει την αναγέννηση του ΑΡΗ"

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Δεν θα αφήσουμε τον ΑΡΗ διοικητικά ακέφαλο"

Οι εξελίξεις στον ΑΣ δρομολογούνται και όλοι περιμένουν πλέον την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Μόνη υποψηφιότητα αυτή τη στιγμή είναι του Χάρη Παπαγεωργίου, ο οποίος μιλώντας στον AllAboutARIS έκανε λόγο για ένα όραμα που έχει για τον σύλλογο, ελπίζοντας πως η παρουσία του θα φέρει την αναγέννηση της ομάδας. 

“Είναι μία τιμητική πρόταση. Θα ήθελα βέβαια πρωτίστως να ενημερωθώ για τα οικονομικά θέματα του ΑΣ, αλλά σε κάθε περίπτωση,  η κατάθεση της υποψηφιότητας μου δείχνει ότι δεν θα αφήσουμε ακέφαλο τον ΑΡΗ σε καμία περίπτωση”, ανέφερε αρχικά ο κ. Παπαγεωργίου, για να συνεχίσει λέγοντας: 

“Εχουμε μια συγκεκριμένη πρόταση. Ο κόσμος μπορεί να ησυχάσει. Εχω συνεχή ενημέρωση για τα οικονομικά και αγωνιστικά θέματα του Ερασιτέχνη. Εχουμε ένα όραμα το οποίο επεξεργαζόμαστε, ώστε να είναι εφικτό, βιώσιμο και θα το παρουσιάσουμε όταν είναι έτοιμο. Εγώ δεν έχω διαχειριστική αντίληψη. Αντίθετα, θέλω η παρουσία μου να σηματοδοτήσει την αναγέννηση του ΑΡΗ”.

Ο κ. Παπαγεωργίου όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε καιστην ΠΑΕ, εκφράζοντας την ανησυχία του για τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. “Ο ΑΡΗΣ είναι ενιαίος, μία μεγάλη οικογένεια, με τεράστια ιστορία και προσφορά. Από πλευράς μας, βεβαίως υπάρχει ενδιαφέρον, αγωνία και ανησυχία για τα θέματα της ΠΑΕ”.

Προτεινόμενα Άρθρα