Μποχωρίδης, Καλάθης και Βεζένκοφ…

από AllAboutARIS

Ο Παναθηναϊκός θα αλλάξει κατά πολύ το ρόστερ του ενόψει της νέας χρονιάς και έχει συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους.

Η φιλοσοφία του Παναθηναϊκού είναι να δυναμώσει η ομάδα με έλληνες παίκτες και με αθλητές που ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Με βάση αυτά τα στοιχεία έχει ξεκινήσει και ο μεταγραφικός του σχεδιασμός.

Πολλές φορές έχει γραφτεί, έχει ειπωθεί πως τα δύο μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη Μποχωρίδης και Βεζένκοφ βρίσκονται στην… λίστα των «πρασίνων». Φυσικά όσο δεν υπάρχει επίσημη πρόταση όλα παραμένουν φήμες.

Οι φετινοί νταμπλούχοι πάντως θα κάνουν ριζική ανανέωση στο ρόστερ. Θέλουν να ενισχυθούν στις θέσεις των… κοντών όπως επίσης και στην θέση 4. Πρώτοι μεταγραφικοί τους στόχοι οι Λευτέρης, Μποχωρίδης, Νικ Καλάθης και Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Οι πρώτοι δύο προορίζονται για αντικαταστάτες των Ράιτ και Παππά, και ο τρίτος για να πάρει τη θέση του Φώτση στο μέλλον.

Στον ΑΡΗ πάντως ότι ακούγεται δεν το παίρνουν και πολύ στα σοβαρά καθώς θα ασχοληθούν μόνο αν υπάρξει επίσημη κρούση. Πολλά ακούγονται όλο αυτό τον καιρό αλλά όλα σε φιλολογικό επίπεδο και μόνο.

Προτεινόμενα Άρθρα