Ο παίκτης καθυστερεί τις εξελίξεις

από AllAboutARIS

Ο αναποφάσιστος παίκτης, η πίεση του Παναθηναϊκού και ο ΑΡΗΣ που τον θέλει έστω και ως δανεικό

Ως το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται να διαρκέσει το σήριαλ της αποχώρησης ή όχι του Βεζένκοφ στον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει και δεν τον γοητεύει η προοπτική της μεταγραφής στον Παναθηναϊκό ενώ ο ΑΡΗΣ του ζήτησε τουλάχιστον, αν αποφασίσει να υπογράψει σε άλλη ομάδα να αγωνιστεί στο Αλεξάνδρειο για ένα ακόμη χρόνο έστω και με τη μορφή του δανεισμού.

Το τελευταίο ενδεχόμενο μοιάζει να είναι το πιο επωφελές και για τις δυο πλευρές. Απ΄πο τη μια ο ΑΡΗΣ θα εξασφαλίσει ένα ποσό της τάξης των 250.000 ευρώ από ένα παίκτη που ξέρει ότι αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει και από την άλλη ο Βεζένκοφ θα έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής και την επόμενη σεζόν εν όψει του ντραφτ του 2015 που έχει οριοθετήσει ως στόχο προκειμένου να ανοίξει την πόρτα του ΝΒΑ.

Σύμφωνα με τα βουλγαρικά ΜΜΕ η πρόταση του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει 4ετές συμβόλαιο και συνολικό ποσό 1,5εκ δολαρίων. Το bye out του συμβολαίου του ισχύει ως τις 30 Ιουνίου. Αν μέχρι τότε δεν καλυφθεί η ρήτρα ο παίκτης μένει στον ΑΡΗ. Οι κίτρινοι αυτό που θέλουν είναι να ξεκαθαρίσει το θέμα ως το τέλος της εβδομάδας ώστε να καταστρώσουν τον αγωνιστικό τους σχεδιασμό που με ανοικτό το θέμα του Βεζένκοφ δεν μπορεί να προχωρήσει.

Προτεινόμενα Άρθρα