Ορφανός-Γιαννάκης στο σεμινάριο του Σ.Ε.Π.Κ.

από AllAboutARIS

Για ένα καλύτερο μπάσκετ, με αφετηρία τους Έλληνες προπονητές

Δηλώσεις, στο πλαίσιο του σεμιναρίου, που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Π.Κ., έκανε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός και ο πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Κ., Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο κ. Ορφανός, δήλωσε:

“Βλέπω αρκετά οικεία πρόσωπα. Είμαι χαρούμενος που ξεκίνησαν και πάλι οι Σχολές, γιατί έβαλα κι εγώ το λιθαράκι μου, αν και ο Σύνδεσμος έβαλε από τη μεριά του τα περισσότερα λιθαράκια. Στόχος όλων μας είναι να συνεχίσει το μπάσκετ να βρίσκεται ψηλά. Παράλληλα θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα του Αθλητισμού, μέσα από τον οποίο έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε, έχουμε μάθει να κερδίζουμε και να χάνουμε. Επειδή οι καιροί που βρισκόμαστε είναι δύσκολοι, πρέπει να κάνουμε αυτό ακριβώς: Να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις”.

Ο κ. Γιαννάκης, ανέφερε, με τη σειρά του:

“Κάθε σεμινάριο είναι ό,τι καλύτερο για κάθε προπονητή. Μέσα απ` αυτά θα πάρουμε τρόπους και ιδέες, για να τις “διαβάσουμε”. Τι σημαίνει αυτό; Να τις ψάξουμε βήμα-βήμα. Δεν αρκεί, απλώς, να τις ακούσουμε. Πρέπει να τις εξετάσουμε, να τις μελετήσουμε και να τις κάνουμε δικές μας. Έχουμε ανάγκη από την ανάδειξη αθλητών, αλλά και στελεχών. Οι συνάδελφοι που εργαζονται στο εξωτερικό αποτελούν φάρο για όλους, διότι οι Έλληνες έχουν γίνει προπονητές όλου του κόσμου”.

Προτεινόμενα Άρθρα