Δύσκολα δεν θα γίνει το deal

από AllAboutARIS

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τον Λευτέρη Μποχωρίδη και λογικά θα καταφέρει να τον αποκτήσει.

Το θέμα με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ έχει αναλυθεί ουκ ολίγες φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο παίκτης έχει ρήτρα 270.000 ευρώ και όποιος δώσει αυτά τα χρήματα με την συγκατάθεση και του ίδιου γίνεται το…deal.

Το άλλο καυτό θέμα στην… ατζέντα του ΑΡΗ είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο νεαρός γκαρντ υπέγραψε πέρυσι τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους» αλλά είναι πολύ πιθανό τα τρία να πάνε… στράφι.

Ο 20χρονος γκαρντ εντυπωσίασε στην Ιταλία με την Εθνική Νέων ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τις μετοχές του. Ο Παναθηναϊκός που τον παρακολουθεί από πέρυσι είναι έτοιμος να καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΑΡΗ και φυσικά στον ίδιο τον αθλητή.

Εδώ τα δεδομένα είναι διαφορετικά σε σχέση με τον έτερο νεαρό των «κιτρινόμαυρων». Η κίνησή του να αλλάξει μάνατζερ (εκπροσωπείται από τον κ. Λώτσο, που δεν έχει καλές σχέσεις με τον Παναθηναϊκό) λέει πολλά, αλλά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο ΑΡΗΣ. Αυτό θα είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης, καθώς δεν υπάρχει buy out στο συμβόλαιό του.

Ο ΑΡΗΣ έχει άμεση ανάγκη για χρήματα ώστε να επιλύσει το πρόβλημα με την ΦΙΜΠΑ και δεν αποκλείεται εφόσον δεχθεί επίσημη κρούση να μην αποδειχθεί… δύσκολος στις διαπραγματεύσεις. Ουσιαστικά οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να αποκτήσουν σε τιμή ευκαιρίας ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη.

Δεν είναι τυχαίο που το θέμα Μποχωρίδη βγήκε το σαββατοκύριακο. Ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να βρει λύσεις από αλλού και έτσι είναι κοντά στο να πουλήσει τον παίκτη. Σίγουρα τα χρήματα που θα πάρει θα είναι λιγότερα σε σχέση με την αξία του αθλητή αλλά με αυτά θα προσπαθήσει να λύσει το θέμα της ΦΙΜΠΑ ενώ θα κρατήσει και στην άκρη για να προσελκύσει τον προπονητή που επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί του. 

Προτεινόμενα Άρθρα