Εκκίνηση στο 1εκ ευρώ για Μποχωρίδη

από AllAboutARIS

Πολύς λόγος γίνεται εσχάτως για το ενδιαφέρον του Παναθηναικού για τον Μποχωρίδη και την πίεση προς τον παίκτη. Η αλλαγή του μάνατζέρ του γέννησε νέα σενάρια, αλλά το πάνω χέρι το έχει ο ΑΡΗΣ

Πολύς λόγος γίνεται εσχάτως για το ενδιαφέρον του Παναθηναικού για τον Μποχωρίδη και την πίεση προς τον παίκτη. Η αλλαγή του μάνατζέρ του γέννησε νέα σενάρια και φυσικά δεν αποτελεί μυστικό ότι οι πράσινοι θέλουν να πάρουν τον παίκτη με λίγα χρήματα εκμεταλλευόμενοι τα οικονομικά προβλήματα του ΑΡΗ.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η περίπτωσή του είναι τελείως διαφορετικήαπό αυτή του Βεζένκοφ, όπου ο ΑΡΗΣ αν τελικά ο παίκτης φύγει θα πάρει 270.000 της ρήτρας του συμβολαίου του. Ποσό που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ΚΑΕ με βάση τον απαράδεκτο νόμο που αφήνει ελεύθερους τους παίκτες όταν συμπληρώνουν το 18ο έτος της ηλικίας τους. Αυτό έγινε πέρσι και ότι ο ΑΡΗΣ θα πάρει 270.000 ευρώ όταν πουληθεί (πιθανότατα του χρόνου), ενώ θα έπαιρνε μηδέν είναι επιτυχία.

Ο Μποχωρίδης όμως δεν έχει καμία ρήτρα και επομένως αν θέλει ο ΑΡΗΣ τον δίνει, αν όχι τον κρατάει στην ομάδα. Οι ιθύνοντεςτης ΚΑΕ θεωρούν προσβλητικά τα ποσά που κυκλοφορούν από την Αθήνα (200.000 ευρώ) και θέτουν ως ποσό εκκίνησης τουλάχιστον το 1 εκ ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται. Και με βάση το γεγονός ότι υπάρχει και τουρνουά της εθνικής στην Ελλάδα που μπορεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές του παίκτη, καλά κάνουν και δεν υποκύπτουν σε “εκβιασμούς”

Προτεινόμενα Άρθρα