Ξανά για Γιαννάκη ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Το θέμα προπονητή στον ΑΡΗ μπορεί να μην είναι στην… πρώτη γραμμή όμως οι «κίτρινοι» είναι διατεθειμένοι να διεκδικήσουν τις λίγες πιθανότητες που έχουν για να κάνουν το μεγάλο «μπαμ». Και αυτό δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο «Δράκος» είχε βρεθεί στο στόχαστρο του ΆΡΗ και μετά την  αποχώρηση Αγγέλου πέρυσι στον Δεκέμβριο και μάλιστα είχαν γίνει συναντήσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη με μέλος της διοίκησης. Αλλά τελικά το συμβόλαιο που είχε με την Εθνική Κίνας ήταν το μεγάλο εμπόδιο.
Εμπόδια υπάρχουν και τώρα όμως στον ΑΡΗ είναι διατεθειμένοι να κάνουν την επαφή και να ελπίζουν σε μία θετική ανταπόκριση.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης πρόσφατα έκανε δηλώσεις, λόγω της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη για το Σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών και άφησε ένα… ανοιχτό παράθυρο. Για να προχωρήσει το θέμα θα πρέπει ο ΑΡΗΣ να άρει σίγουρα την απαγόρευση μεταγραφών από την  FIBA, κάτι το οποίο προχωράει θετικά.
Σύμφωνα και με δημοσίευμα της εφημερίδας «Metrosport», οι άνθρωποι του ΑΡΗ θα καταθέσουν σύντομα πρόταση στον Παναγιώτη Γιαννάκη, προκειμένου να δουν τις προθέσεις του, κατά πόσο υπάρχει… γόνιμο έδαφος για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.
Όπως και τον περασμένο Δεκέμβριο, έτσι και τώρα υπάρχουν παράγοντες οι οποίοι έχουν υποσχεθεί οικονομική βοήθεια στην περίπτωση που προχωρήσει το θέμα του “Δράκου”. 

Επόμενος στην λίστα είναι ο Δημήτρης Πρίφτης όπως είχε γράψει πρώτο το AllAboutARIS.com και σίγουρα αναμένονται εξελίξεις και στο συγκεκριμένο θέμα μέσα στις επόμενες ημέρες αλλά και επαφή των “κιτρίνων” με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος επίσης βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου για την Ανατολού Εφές. 

Προτεινόμενα Άρθρα