Νίκος Γκάλης για όλους και για όλα

από AllAboutARIS

Ο… γίγαντας Νίκος Γκάλης μιλάει στην “Arena Press” για τον ΑΡΗ, για τον ίδιο, για την βραδιά της 7ης Μαϊου που δεν θα ξεχάσει ποτέ όπως επίσης και για την πολιτική…

Η επιστροφή του Νίκου Γκάλη στον ΑΡΗ έχει ταράξει τα… νερά στον αθλητισμό. Ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής μιλάει στην Arena Press και στον Γιάννη Δασκάλου για όλους και για όλα. Συνέντευξη που σπάει κόκαλα.

Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

Για την επιστροφή του στον ΑΡΗ: «θα προτιμούσα να επιστρέψω σαν παίκτης, αλλά ακόμη η ομάδα δεν έχει αποκτήσει καινούργιο προπονητή και δεν ξέρουμε αν θα με ήθελε (γέλια…). Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω, ήταν μια απόφαση καρδιάς για μένα, γιατί πείστηκα από τον Λευτέρη τον Αρβανίτη, που είναι πολύ καλό παιδί, ότι ο Άρης πραγματικά κινδυνεύει και χρειάζεται την βοήθεια όλων μας»

Για το αν ο ΑΡΗΣ θα τα καταφέρει με την δική του συμβολή: «Τα προβλήματα του Άρη είναι πολλά και δεν μπορούν να λυθούν από έναν ή δυο ανθρώπους. Χρειάζεται συστράτευση όλων των Αρειανών, να βοηθήσει ο καθένας όσο μπορεί από την πλευρά του».

Για τους λόγους που πείστηκε να συμμετέχει: «Ο κόσμος με λάτρεψε γι’ αυτό που ήμουν μέσα στο γήπεδο. Ήταν πάντα ειλικρινής μαζί μου, γιατί έβλεπε ότι ήμουν και εγώ πάντα ειλικρινής μαζί του. Εγώ πάντα ήμουν και είμαι εδώ για τον Άρη».

Για τον ρόλο του στην ΚΑΕ: «Συμβουλευτικός, καθαρά. Ότι πιστεύει η διοίκηση πως μπορώ να το κάνω για να βοηθήσω την ομάδα, είμαι διατεθειμένος να το κάνω».

Για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ και το αν τον στεναχωρεί η όλη κατάσταση: «Φυσικά και με στεναχωρεί. Μπορεί να μην είμαι ποδοσφαιρικός, αλλά ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και θα τον βρει ξανά τον δρόμο του. Εγώ για τον κόσμο στεναχωριέμαι, γιατί δεν του αξίζει να περνά τέτοιες καταστάσεις».

Για την μη ενασχόλησή του με την πολιτική: «Είναι θέμα φιλοσοφία. Αν ήθελα να ασχοληθώ θα το είχα κάνει. Αλλά δεν μου ταιριάζει ο ρόλος του πολιτικού. Εγώ, σαν αθλητής, έμαθα να καθορίζω τις τύχες μου και τις τύχες της ομάδας μου, βασιζόμενος στα δικά μου χέρι».

Για την μαγική βραδιά της 7ης Μαίου: «Πέρασε ένας χρόνος και κάτι και μοιάζει σαν να ήταν χθες. Θυμάμαι τα πάντα και με λεπτομέρειες. Ένοιωσα όλη την συγκίνηση και την αγάπη του κόσμου και φυσικά, δεν ήταν δυνατόν να μην συγκινηθώ».

*Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του Νίκου Γκάλη  στην σημερινή «Arena Press».

Προτεινόμενα Άρθρα