Πέτυχε την ρύθμιση σε 90 δόσεις!

από AllAboutARIS

Μία πολύ σημαντική επιτυχία είχε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, καθώς ενημερώθηκε πριν από λίγο ότι έγινε δεκτό από το Υπουργείο Οικονομικών το αίτημα που είχε καταθέσει πριν από λίγο καιρό με την παρουσία των κ.κ. Αρβανίτη, Ρούσσου στην Αθήνα

Μία πολύ σημαντική επιτυχία είχε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, καθώς ενημερώθηκε πριν από λίγο ότι έγινε δεκτό από το Υπουργείο Οικονομικών το αίτημα που είχε καταθέσει πριν από λίγο καιρό με την παρουσία των κ.κ. Αρβανίτη, Ρούσσου στην Αθήνα. Η ΚΑΕ ενημερώθηκε ότι θα μπορέσει το ποσό των 533.000 ευρώ που δεν είχε συμπεριληφθεί στο άρθρο 99, να αποπληρωθεί σε 90 δόσεις και όχι σε 48. Αυτό αποτελεί μία τεράστια ανάσα για την ΚΑΕ, τόσο τον Πρόεδρο όσο βέβαια και τον Στάθη Ρούσσο που χειρίστηκε την υπόθεση και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Μάλιστα η συγκεκριμένη ρύθμιση δεν αποκλείεται να αποτελέσει και προάγγελο συμφωνίας-οδηγό για την ΠΑΕ, αλλά παράλληλα αναδεικνύει και τις προθέσεις της Πολιτείας για περισσότερες δόσεις που θα φτάνουν ακόμα και τις 100, ώστε να μπορέσει να λάβει τα χρήματα που οφείλονται από διάφορες ανώνυμες εταιρίες.

Προτεινόμενα Άρθρα