Το 48ώρο του Μποχωρίδη

από AllAboutARIS

Κρίσιμες αναμένεται να είναι οι επόμενες 48 ώρες για το θέμα του Λευτέρη Μποχωρίδη όσον αφορά το ενδιαφέρον του Παναθηναικού και την απόφαση του Άρη για την παραχώρηση του ή όχι. Σε παρόμοια κατάσταση και πριν έναν μήνα οι "κίτρινοι"…

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα οι “πράσινοι” μετά την συνάντηση με τον εκπρόσωπο του νεαρού αθλητή, μετέφεραν αισιοδοξία για την συμφωνία με την πλευρά του Λευτέρη Μποχωρίδη και ουσιαστικά αυτό που απομένει είναι ο Άρης και η απόφαση της διοίκησης. Ο Παναθηναικός έχει καταθέσει την πρόταση του στους “κίτρινους”, πάντα σύμφωνα με αυτό που μεταφέρετε από την  πλευρά των “πρασίνων”, αν και στον Άρη διαψεύδουν κάτι τέτοιο. Όμως σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρχει οριστική εξέλιξη στο θέμα μιας και φαίνεται ότι ο Παναθηναικός πιέζει για μία άμεση απάντηση. Στον Άρη υπάρχει η άποψη να ξεκαθαρίσει τι θέμα στο δ.σ. της Δευτέρας όπου θα παρθεί μία οριστική απόφαση.
Σε μία παρόμοια κατάσταση βρέθηκαν οι “κίτρινοι” πριν από περίπου έναν μήνα όταν ο Παναθηναικός είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Λευτέρη Μποχωρίδη και μάλιστα είχε αναφέρει και νούμερα όσον αφορά την οικονομική πρόταση. Τότε στο δ.σ. που είχε γίνει και είχε συζητηθεί το θέμα υπήρχαν δύο τάσεις, η μία υπέρ της παραχώρησης Μποχωρίδη και η άλλη κατά της απώλειας του νεαρού άσου. Οι διαφωνίες ήταν έντονες όμως είχε φανεί ότι είχε… κερδίσει η πλευρά που ήταν μεν υπέρ της παραχώρησης Μποχωρίδη αλλά με μεγαλύτερα οικονομικά ανταλλάγματα. Ο Παναθηναικός σύμφωνα με πληροφορίες έχει κάνει καλύτερη οικονομικά πρόταση, οπότε ίσως τα δεδομένα να είναι διαφορετικά.

Προτεινόμενα Άρθρα