Οι δύο όψεις του νομίσματος

από AllAboutARIS

Το δίκαιο παράπονο του κόσμου και η ανάγκη εισροής ρευστού στα ταμεία της ΚΑΕ

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό  έγινε γνωστή πριν από λίγες ώρες, ήδη όμως πρόλαβε να προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις στον κόσμο της ομάδας.

Το πρώτο πράγμα για το οποίο όλοι κάνουν λόγο είναι ότι ο παίκτης ξεπουλήθηκε, αφού οι μόλις 350 χιλιάδες ευρώ που θα εισπράξει ο ΑΡΗΣ δεν ανταποκρίνονται ούτε στο μισό του ταλέντου, των ικανοτήτων και της προοπτικής που έχει ο νεαρός γκαρντ ως παίκτης. Και εδώ που τα λέμε έχουν δίκιο, αφού η ομάδα παραχωρεί ένα μεγάλο περιουσιακό της στοιχείο με πολύ λίγα χρήματα από αυτά που θα μπορούσε να καρπωθεί, υπό άλλες προϋποθέσεις. Οι τωρινές όμως δεν την ευνοούν.

Ο ΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή έχει να ανταποκριθεί στο άρθρο 99 και η ΚΑΕ δυσκολεύεται αρκετά να βρει το ρευστό που χρειάζεται ώστε να ανταποκριθεί στις συμφωνίες που έχει κάνει. Ο Παναθηναϊκός χρησιμοποίησε αυτό το δεδομένο ως διαπραγματευτικό ατού και ουσιαστικά πήρε τσάμπα ένα μεγάλο ταλέντο, αναγκάζοντας τους “κίτρινους” να δεχτούν αυτές τις 350 χιλιάδες ευρώ. Αυτό το ποσό είναι μικρό, αλλά αρκετό ώστε η ομάδα να κινηθεί και να “στρώσει” τη φετινή χρονιά. Θα μπορούσε να πάρει πολλά περισσότερα, αλλά η κακοδιαχείριση των προηγούμενων χρόνων, αναγκάζει την τωρινή διοίκηση να προβεί σε αυτήν την απόφαση, θυσιοάζοντας τον Μποχωρίδη στον βωμό του άρθρου 99,  και σίγουρα όχι με τη θέληση της. 

Προτεινόμενα Άρθρα