Αίσιο τέλος με το σήριαλ!

από AllAboutARIS

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, πιθανότατα αύριο, θα ανακοινώσει την άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών και θα προσκομίσει το σχετικό έγγραφο της ΦΙΜΠΑ.

Η ΕΟΚ έστειλε την επιστολή στη ΦΙΜΠΑ και αύριο, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα αποκτήσει το δικαίωμα των μεταγραφών έπειτα από 2,5 χρόνια! Από τον Ιανουάριο του 2012 έως και σήμερα, η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ δεν είχε το δικαίωμα πραγματοποίησης ελεύθερων μεταγραφών. Λόγω της τιμωρίας που της είχε επιβληθεί από τη ΦΙΜΠΑ, μπορούσε να «ψωνίσει» μέσα από μια περιορισμένη αγορά και να αποκτήσει παίκτες των οποίων τα letterofclearanceήταν στην Ελλάδα. Αρχικά, το ban επιβλήθηκε λόγω της οφειλής στον Γάιο Σκορδίλη, αλλά όσο περνούσε ο καιρός κι άλλοι παίκτες (σ. σ. Μάιλς, Ντάνστον, Πάουνς, Μπετς, Ματσόν) δικαιώθηκε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΦΙΜΠΑ με συνέπεια τη δημιουργία ενός χρέους της τάξεως των 435.000 ευρώ.

Φέτος και για πρώτη φορά, έγινε η ουσιαστική προσπάθεια επίλυσης αυτού του ζητήματος ζωτικής σημασίας. Και πλέον, είναι θέμα ωρών να αποκτήσει το δικαίωμα των μεταγραφών. 

Προτεινόμενα Άρθρα