Πλήρωσε και περιμένει

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ πλήρωσε τον Ααρον Μάιλς και περιμένει εντός της ημέρας την επιστολή της FIBA για την άρση του απαγορευτικού.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Χρήστος Γαλιλαίας, μίλησε στο «AllAboutARIS ON AIR» για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα του απαγορευτικού της FIBA. «Καταβάλαμε σήμερα χρήματα στο λογαριασμό του Μάιλς, στείλαμε το αποδεικτικό στη FIBA και περιμένουμε την επιστολή της. Μας κούρασε αυτή η ιστορία και κούρασε και τον κόσμο», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ.

Για το αν αναπροσαρμόζονται οι αγωνιστικοί στόχοι του ΑΡΗ, είπε: «Επειδή βασικότατος στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση και αυτό το είχαμε ξεκαθαρίσει και στον προπονητή, όλα είναι σε συνάρτηση με αυτό. Με έναν προϋπολογισμό ο οποίος δεν θα χρεώνει την ομάδα, να γίνει το δυνατότερο πιο ανταγωνιστική. Αυτός είναι ο σκοπός. Φυσικά οι φίλαθλοί μας έχουν το μυαλό τους στις αγωνιστικές επιτυχίες αλλά εμείς καλούμαστε να μην σκεφτόμαστε οπαδικά αλλά να νοικοκυρέψουμε το τμήμα».

Για την πιθανή αύξηση της προσέλευσης οπαδών στο «Nick Galis Hall» λόγω της κατάστασης στο ποδόσφαιρο, τόνισε: «Αυτό λέγεται πολύ και είναι και λογικό. Δεν θα έπρεπε να φτάσουμε στο σημείο να είναι το ποδόσφαιρο στη Γ΄ Εθνική για να έρθει ο κόσμος στο μπάσκετ. Ελπίζουμε να έχουμε τύχη, να βοηθήσουν και οι συγκυρίες, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Για την αδειοδότηση από την ΕΕΑ: «Πήγαμε λίγο πιο πίσω το θέμα του πιστοποιητικού, δίνοντας προτεραιότητα στο θέμα της FIBA. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα τακτοποιηθεί και το θέμα της αδειοδότησης της Επιτροπής».

Προτεινόμενα Άρθρα