«Πρώτη» χωρίς Αμερικανούς και διεθνείς

από AllAboutARIS

Στις 17.30 στο «Nick Galis Hall» θα πραγματοποιηθεί αύριο η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ με απουσίες.

Η σεζόν αρχίζει αύριο για την ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ, που θα πραγματοποιήσει στις 17.30 στο «Nick Galis Hall» την πρώτη της συγκέντρωση.  Από αυτήν θα απουσιάσουν οι Αμερικανοί Τόρεϊ Τόμας και ΛαΜάρκους Ριντ, που αναμένονται στη Θεσσαλονίκη την 1η Σεπτεμβρίου και οι Βεζένκοφ και Πάσαλιτς.

Οι δύο διεθνείς θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες, θα πάρουν μία ολιγοήμερη άδεια και θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία του ΑΡΗ στις 5 Σεπτεμβρίου. Απών φυσικά θα είναι και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, που θα επιστρέψει μόλις ολοκληρώσει η Ελλάδα την παρουσία της στο Μουντομπάσκετ.

Αύριο στο «Nick Galis Hall» θα βρίσκονται οι Νίκος Γκίκας, Σπύρος Μούρτος, Στέλιος Πουλιανίτης, Βασίλης Σίμτσακ, Κώστας Χαρίσης, Πέτρος Γερομιχαλός, Γιάννης Καραθανάσης (θα πάρει μέρος στις προπονήσεις και γίνονται συζητήσεις για να αποκτηθεί), Δημήτρης Φλιώνης, Πάρης Παουλεάνου, Θωμάς Σιδηροηλίας, Δημήτρης Σαμαράς.

Μισή ώρα νωρίτερα, στις 17:00, οι παίκτες θα είναι στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου για τις καθιερωμένες δηλώσεις και φωτογραφίες.

Προτεινόμενα Άρθρα