Μέρα Γκάλη, μέρα ΑΡΗ…

από AllAboutARIS

Σημείο αναφοράς, για δύο λόγους, η Τετάρτη

Θεωρητικά, η Τετάρτη, θα μπορούσε να είναι μέρα -απολύτως- αφιερωμένη στο μπάσκετ του ΑΡΗ. Η είδηση πως ο Νίκος Γκάλης θα καθίσει ενώπιον μικροφώνων και θα δώσει, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, συνέντευξη Τύπου δεν είναι δυνατόν να περάσει απαρατήρητη.

Πόσοι είναι εκείνοι που θυμούνται τον μοναδικό -ίσως- άφθαρτο σταρ, που έχει στις τάξεις του ο σύλλογος, να παίρνει θέση στην αίθουσα Τύπου του Αλεξανδρείου; Προφανώς και κανείς, διότι ο Γκάλης δεν έχει βρεθεί σε παρόμοια θέση. Δηλώσεις κατά την είσοδο ή αποχώρηση από την κεντρική είσοδο του “Παλαί”, όπως και δηλώσεις μέσα από τη σάλα που φέρει το όνομά του, αλλά και τα επίσημα, έχει κάνει στο παρελθόν.

Να παραβρίσκεται, όμως, στην αίθουσα Τύπου, ως το κεντρικό πρόσωπο, δεν είναι κάτι που συμβαίνει καθημερινά.

Κι, όμως, η σύμπτωση της απόφασης του Ειρηνοδικείου, όσον αφορά την ετυμηγορία για την Κατηγορία, που θα παίξει το ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν αφήνει τον κόσμο να “απολαύσει” τα όσα θα πει ο Γκάλης στις 14.00 το μεσημέρι.

Βλέπετε, φίλαθλοι κάθε σωματειακής προτίμησης, και όχι μόνο του ΑΡΗ, θα περιμένουν τη δικαστική απόφαση.

Η αύρα, όμως, του μεγαλύτερου Ευρωπαίου καλαθοσφαιριστή είναι ικανή να “ταξιδέψει” λίγο πιο… δυτικά και ο ΑΡΗΣ να πετύχει μια ακόμα νίκη. Γιατί, πλέον, η δικαστική απόφαση δε θα αφορά -αποκλειστικά- το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά τον Αθλητικό Σύλλογο του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.

Και η μέρα του Γκάλη, δε μπορεί παρά να είναι και μέρα όλου του ΑΡΗ.

Σε διαφορετική περίπωση, ο Θεός, ας βάλει το χέρι του…

Προτεινόμενα Άρθρα