«Τιμή και ευθύνη να είσαι στον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Ενα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΡΗ, ο Γιάννης Καραθανάσης, μίλησε στο AllAboutARIS ON AIR για τη μεταγραφή του στην ομάδα.

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής μίλησε για την ευθύνη του να φοράς τη φανέλα του «Αυτοκράτορα», τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Πρίφτη αλλά και τη γνωριμία που είχε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και αυτήν που ελπίζει να έχει σύντομα με τον Νίκο Γκάλη.

Αναλυτικότερα είπε:

Για τη μεταγραφή του στον ΑΡΗ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΑΡΗ, ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία. Είναι τιμή μου και μεγάλη ευθύνη. Είναι απίστευτο το θέαμα του Παλέ, σου προκαλεί δέος με το που μπαίνεις. Έχω παίξει αντίπαλος με τον Πανελλήνιο. Φαντάζομαι πώς θα είναι να έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου».

Για τα δικά του στοιχεία: «Πιστεύω ότι μπορώ να δώσω το 100% στην ομάδα ώστε να βοηθήσω τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου για μία καλή πορεία. Είμαι δυναμικός, να είμαστε υγιείς και θα ελπίζουμε να κάνουμε μία καλή χρόνιά».

Για τους στόχους του ΑΡΗ: «Είναι νωρίς να βάλουμε στόχους. Είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας. Γίνεται καλή δουλειά από τον κόουτς Νίκου και με την επιστροφή του κόουτς Πρίφτη να βάλει τη δική του σφραγίδα».

Για τον Δημήτρη Πρίφτη και τη συνεργασία τους στην Καβάλα: «Τον γνωρίζω καλά και μπορώ να πω ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές  που έχω συνεργαστεί και από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Για μένα είναι ένας δάσκαλος στο μπάσκετ και στη ζωή γενικά».

Για τους Αμερικανούς: «Είναι παιδιά με ενθουσιασμό. Από το αεροδρόμιο ήρθαν κατευθείαν στην προπόνηση».

Για τη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου του στη… σκιά των φωτογραφιών του Γκάλη και του Γιαννάκη στα γραφεία της ΚΑΕ: «Είναι δύο απίστευτοι άνθρωποι. Είχα την τιμή να έχω προπονητή τον κόουτς Γιαννάκη όταν ήμουν στον Ολυμπιακό, ελπίζω να γνωρίσω και τον Νίκο Γκάλη».

Προτεινόμενα Άρθρα