"Μαζί με τον κόσμο, για να γίνει ο ΑΡΗΣ όπως παλιά"

από AllAboutARIS

"Εχουμε άμεση ανταπόκριση και όλα είναι θετικά

Ως τιμή χαρακτήρισε ο Νίκος Γκάλης την διεξαγωγή του “Nick Galis Cup”, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη.

Ο “Νικ” εμφανίστηκε αισιόδοξος τόσο για το τουρνουά όσο και για την επόμενη μέρα της ομάδα, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικά: 

“Ευχαριστώ τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια. Ολοι βλέπουμε πως γίνεται μία προσπάθεια για να γίνει ο ΑΡΗΣ όπως παλιά, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο και δεν γίνεται χωρίς τον κόσμο. Ο πρόεδρος με είπε για το τουρνουά και δεν είχα καμία αντίρρηση να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω. Είναι τιμή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες που θα τιμήσουν εμένα και τον ΑΡΗ. Και αυτοί νοσταλγούν τις παλιές εποχές που ήμασταν μαζί μέσα στο γήπεδο.

Θέλουμε και τη βοήθεια του κόσμου στο τουρνουά αλλά και μέσα στη χρονιά. Αγαπούν την ομάδα και σε αυτές τις στιγμές με την προσπάθεια που γίνεται, πιστεύω πως όλοι θα στηρίξουν την ομάδα”.

Για την αντίδραση του κόσμου στην ενασχόληση του με τον ΑΡΗ: “Εχουμε άμεση ανταπόκριση και όλα είναι θετικά”.

Για τις προοπτικές του ΑΡΗ αγωνιστικά και την Εθνική ομάδα: “Δεν έχουμε ακόμα εικόνα, αλλα γίνεται μία προσπάθεια. Στόχος είναι φυσικά να πρωταγωνιστήσει. Για την Εθνική, μπορεί να φτάσει ψηλά. Θέλει προσοχή στους “16” γιατί οι αγώνες είναι πιο δύσκολοι και φυσικά χρειάζεται τύχη για να προχωρήσεις παραπάνω. Μπορούμε να το κάνουμε”.

Για το γεγονός ότι ασχολήθηκε τώρα με την ομάδα“Δεν θα αναφερθώ σε προηγούμενες διοικήσεις. Είδα την προσπάθεια της τωρινής και πιστεύω πως αυτό έπαιξε ρόλο για μένα. Είναι γνήσιοι”.

Προτεινόμενα Άρθρα