«Η γιορτή του Γκάλη και του ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Το μέλος του Δ.Σ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους κανένας φίλους του ΑΡΗ δεν πρέπει να λείπει από τη γιορτή του Νίκου Γκάλη.

Στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS on Air» φιλοξενήθηκε ο Στάθης Ρούσσος. Το μέλος του Δ.Σ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και λογιστής της, μίλησε για το τουρνουά του Νίκου Γκάλη, για τον ενθουσιασμό με τον οποίο ήρθαν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν σε αυτό, για τις καινοτομίες που θα υπάρχουν, ενώ τόνισε την ανάγκη δυναμικής παρουσίας του κόσμου της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία για το τουρνουά: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε λίγο ανήσυχοι. Είναι το πρώτο τουρνουά για τον Νίκο Γκάλη, και θέλουμε να γίνει θεσμός. Και θέλουμε να κάνουμε ένα δυναμικό ξεκίνημα, γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Κάνουμε ωραία και πρωτοποριακά πράγματα».

Για τους λόγους για τους οποίους ο κόσμος πρέπει να έρθει: «Πρώτο και κύριο, για τον Νίκο Γκάλη. Δεύτερον, το τουρνουά έχει αντίκτυπο στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και θα είναι σε αυτό ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα. Τρίτον γιατί ο κόσμος θα δει για πρώτη φορά από κοντά την ομάδα. Μετά από δύο χρόνια έχουν έρθει ξένοι, και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να τους δει για πρώτη φορά από κοντά. Το τελευταίο είναι ότι το τουρνουά του Νίκου Γκάλη, είναι ένα τουρνουά του ΑΡΗ και γι αυτό ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί».

Για το πώς πάει η διάθεση των εισιτηρίων: «Μέχρι στιγμής πάμε ικανοποιητικά. Ο κόσμος έχει ξεχάσει γενικά πως είναι τα τουρνούα, όμως πάμε αρκετά καλά. Το θέμα όμως είναι να έρθει από σήμερα να προμηθευτεί εισιτήρια, γιατί αλλιώς θα γίνει αύριο κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε την Κυριακή στο ποδόσφαιρο και αυτό δεν το θέλουμε. Μέχρι στιγμής έχουμε πουλήσει περισσότερα μεμονωμένα εισιτήρια, ωστόσο και το πακέτα δεν πάει άσχημα. Επιθυμία μας είναι να έχουμε sold-out και κάτι τέτοιο πιστεύω ότι θα γίνει».

Για το πώς αντιμετωπίζουν οι ομάδες τη συμμετοχή τους στο τουρνουά: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμός και ομολογώ ότι δεν το περίμενα. Οι ομάδες έχουν ενθουσιαστεί γιατί ξέρουν ότι το τουρνουά είναι πολύ ανταγωνιστικό, και θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους. Παράλληλα, μου έχει κάνει εντύπωση πόσο ενθουσιασμένοι νιώθουν που θα τιμήσουν τον Νίκο Γκάλη. Συνεχώς κάνουν ερωτήσεις τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο».

Για το πώς θα προσεγγίσει ο ΑΡΗΣ το τουρνουά: «Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την ομάδα. Η συμμετοχή θα αποτελέσει ένα δείγμα για το πώς μπορούμε να πάμε μέσα στη χρονιά».

Για το πώς νιώθει ο Νίκος Γκάλης: «Είναι πολύ χαρούμενος. Νιώθω δικαιωμένος γιατί μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα βλέπει πόσο τον εκτιμά ο κόσμος και συνολικά η κοινωνία του μπάσκετ. Περιμένει με ανυπομονησία το τουρνουά, και θέλει να γεμίσει το γήπεδο με φίλους του ΑΡΗ».

Για τους Αμερικάνους του ΑΡΗ: «Οι επιλογές που έγινα ταιριάζουν σε όλα. Και στα οικονομικά δεδομένα, αλλά και στα αγωνιστικά. Ελπίζω ο κόσμος που θα τους δει να τους αγκαλιάσει».

Για την πορεία της εξυγίανσης της ΚΑΕ: «Στόχος μας είναι η ΚΑΕ αν είναι σε δύο με τέσσερα χρόνια καθαρή. Μετά από πολλά χρόνια είδα τμήμα του ΑΡΗ να βγάζει ενημερότητα. Γενικά το μαγαζί της ΚΑΕ συγκριτικά με άλλα, βγάζει υγεία. Πάμε νούμερο-νούμερο, είμαστε συνεπέστατοι στις υποχρεώσεις μας, κι αν ο κόσμος μας βοηθήσει θα τα καταφέρουμε».

Για τα διαρκείας και τη μπουτίκ: «Τα διαρκείας πάνε καλύτερα σε σχέση με πέρσι. Είναι λίγο παραπάνω από 1000. Από εκεί και πέρα, πλέον έχουμε και τη μπουτίκ, με καινούρια προϊόντα και όσο περνά ο καιρός την εμπλουτίζουμε με νέα πράγματα. Είχαμε καιρό να την αναλάβουμε, και όσο περνά ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερη».

Για τις καινοτομίες που θα υπάρχουν στο τουρνουά: «Κοιτάξτε θα γίνουν πολλά πρωτοποριακά πράγματα. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές. Εγω θα σας πω μόνο ότι άλλαξαν οι πάγκοι και ομόρφυνε το γήπεδο. Αλλά αυτό είναι κάτι απλό. Που να δείτε τα υπόλοιπα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το υπαλληλικό προσωπικό, που κάνει υπερωρίες, και όσο κι αν έχει λυγίσει από τα ωράρια, δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Προτεινόμενα Άρθρα