"Εχουμε δρόμο ακόμα…"

από AllAboutARIS

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΡΗ μετά τον αγώνα με τους Ρώσους

Συγκρατημένα αισιόδοξος ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και  την ολοκλήρωση του “Nick Galis Cup”. Ο 46χρονος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την εικόνα που έδειξαν, τόνισε όμως μεταξύ άλλων πως η ομάδα έχει δρόμο ακόμα μπροστά της.

Αναλυτικά: 

Για την κατάκτηση της 1ης θέσης και την εικόνα της ομάδας: “Ηταν ένα ωραίο διήμερο για τον κόσμο. Σίγουρα περιμέναμε περισσότερο και ελπίζω στη συνέχεια να μας υποστηρίξει. Είχαμε κάποια καλά στοιχεία κυρίως στο αμυντικό κομμάτι αλλά έχουμε δρόμο ακόμα. Τα αποτελέσματα αυτά δεν σημαίνουν τίποτα. Βρήκαμε μία κουρασμένη ΤΣΣΚΑ”.

Στη συνέχεια ο κόουτς του ΑΡΗ ανέφερε: “Για την πρόοδο στις προπονήσεις: “Το θετικό είναι ότι είχαμε μια σταθερή αμυντιηκή λειτουργία και στα φδύο παιχνμίδια. Πρέπειθ να το δούμε όμως σε μεγαλύτερεη διάσταση. Επιθετικά ήμασταν σήμερα λίγο καλύτεροι. Ολη η ομάδα βοήθησε σε αυτό.

Δεν είμαι μόνο θέμα διάθεσης η άμυνα. Υπάρχουν τακτικές, συνεργασίες και εμείς έχουμε ομαδικότητα. Μας χαροποιεί και θέλουμε να το κρατήσουμε”.

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηλυσιακό, την επόμενη Τετάρτη: “Το Κύπελλο μας ενδιαφέρει, χωρίς να είναι αυτοσκοπός. Λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουμε την κατάληξη του τροπαίου όλα αυτά τα χρόνια, αλλά μας ενδιαφέρει να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται και κυρίως να είμαστε σοβαροί στο πρωτάθλημα”.

Προτεινόμενα Άρθρα