«Σαν να μην υπήρχαμε στο πρώτο μέρος»

από AllAboutARIS

Ο σέντερ του ΑΡΗ τόνισε ότι οι «κίτρινοι» ήταν κακοί στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο.

Για την πρόκριση επί του Ηλυσιακού, τα λάθη στην άμυνα, αλλά και τη συνέχεια με το Ψυχικό μίλησε στο «AllAboutARIS» ο Βασίλης Σίμτσακ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Γιώργο Σπέντζο:

«Ηταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι και νικήσαμε. Προερχόμασταν από ένα πολύ δυνατό τουρνουά και δεν μπήκαμε καθόλου συγκεντρωμένοι. Το στοιχείο μας είναι η άμυνα, όμως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί. Ηταν σαν μην υπήρχαμε. Στο δεύτερο μέρος, πήγαμε στα αποδυτήρια, μιλήσαμε με τον προπονητή και μας είπε τι να αλλάξουμε. Εμείς εφαρμόσαμε τις οδηγίες του και στο τέλος κερδίσαμε εύκολα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είναι ακόμα μέρες προετοιμασίας για εμάς. Είμαστε όλοι νέοι στην ομάδα και στα πρώτα μας παιχνίδι πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα. Στην επίθεση υπάρχει ταλέντο και θα το βρούμε στη συνέχεια».

Τέλος, για το παιχνίδι με το Ψυχικό, τόνισε: «Πρέπει να είμαστε και πάλι σοβαροί. Η αντίπαλη ομάδα έχει έμπειρους παίκτες, και εμείς πρέπει να παίξουμε δυνατά σαν να αντιμετωπίζουμε από το πρώτο λεπτό ομάδα επιπέδου Α1». Είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε.

Προτεινόμενα Άρθρα