Εντατικά στον Αντεγκμπόγιε

από AllAboutARIS

Με τον χρόνο να πιέζει το βάρος του τεχνικού τιμ του ΑΡΗ στην απογευματινή προπόνηση έπεσε στον Στέφαν Αντεγκμπόγιε, που καλείται να μάθει γρήγορα τα συστήματα της ομάδας.

Διπλή προπόνηση στο κλειστό της Μίκρας έκανε σήμερα ο ΑΡΗΣ, καθώς το Αλεξάνδρειο ήταν κατειλημμένο λόγω συναυλίας της Χαρούλας Αλεξίου με την Τάνια Τσανακλίδου. Έτσι οι «κίτρινοι» βολεύτηκαν σήμερα στη Μίκρα, συνεχίζοντας εκεί την προετοιμασίας τους για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στην απογευματινή προπόνηση ο Στέφαν Αντεγκμπόγιε προπονήθηκε με μεγαλύτερη ένταση, εφαρμόζοντας τα συστήματα της ομάδας, τα οποία καλείται να μάθει γρήγορα αφού χρόνος δεν υπάρξει. Ο 27χρονος γκαρντ έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, ενώ κατά τη διάρκεια της προπόνησης είχε πολλά τετ α τετ με τον Δημήτρη Πρίφτη, που του εξηγούσε τα συστήματα.

Απών από την προπόνηση ήταν και σήμερα ο Δημήτρης Καραθανάσης, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Τόρεϊ Τόμας ακολούθησε και σήμερα θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του προπονητή του ΑΡΗ. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης διπλή προπόνηση στη φυσική έδρα της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα