«Δεν είμαστε κουρασμένοι»

από AllAboutARIS

Ο Αμερικάνος της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου σημείωσε ότι η ομάδα του δεν είναι κουρασμένη και θα παίξει στο «Nick Galis Hall» σαν να είναι το τελευταίο της παιχνίδι

Για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΑΡΗ, την αυτοπεποίθηση που έχει αποκτήσει ο ΠΑΟΚ μετά την νίκη στην Τουρκία, αλλά και για την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο «Nick Galis Cup» μίλησε ο Αμερικάνος του ΠΑΟΚ, Μαρκ Κάρτερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αυτοπεποίθηση ενόψει ΑΡΗ: «Το να παίξουμε στην Τουρκία, σε ένα τέτοιο περιβάλλον, νομίζω ότι ήταν καλό για εμάς. Δεν ξέρω αν θα αντιμετωπίσουμε κάτι τέτοιο και το Σάββατο. Ισως να βρούμε και κάτι χειρότερο εκεί… Είμαστε όμως ενθουσιασμένοι, να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Θα πάμε με την ίδια νοοτροπία, θα βγούμε για τη νίκη, σαν να είναι το τελευταίο μας παιχνίδι. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να κάνουμε τη δουλειά μας».

Για τον ΑΡΗ, που μπορεί να πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ είναι κουρασμένος: «Μπορώ να πω ότι όλοι ξέρουμε πως όταν παίζεις στο Eurocup ή στην Ευρωλίγκα, πρέπει να ταξιδεύεις συχνά. Για αυτό χτίστηκε αυτό το ρόστερ. Δεν είμαστε κουρασμένοι. Εχουμε μια δουλειά να κάνουμε και είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Για το αν τον προετοίμασαν οι συμπαίκτες του για το ντέρμπι: «Εχω δει κάποια βίντεο από τη συγκεκριμένη μονομαχία. Πέρσι παίξαμε εδώ για το Κύπελλο και δε νομίζω ότι μπορούσε να γίνει κάτι χειρότερο, από ότι έγινε τότε. Θα δούμε τι θα γίνει το Σάββατο. Δε μας ενδιαφέρει τι θα γίνεται έξω από το πάρκε, αλλά τι θα γίνεται πάνω σε αυτό». .

Προτεινόμενα Άρθρα