«Θέληση, πάθος και μαγκιά»

από AllAboutARIS

Τις προβλέψεις του για το αυριανό ντέρμπι του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ έκανε ο πρώην αρχηγός των «κίτρινων», Χρήστος Ταπούτος.

Ο Ταπούτος, που έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, έδωσε ένα μικρό προβάδισμα στον ΑΡΗ λόγω της έδρας αλλά και της κόπωσης του ΠΑΟΚ αν και όπως είπε σε αυτά τα ματς «η όποια κούραση και ταλαιπωρία μπαίνει στην άκρη και παίζεις σας σκυλί». Όσο για το ποιος θα κερδίσει το ντέρμπι, ο Ταπούτος τόνισε: «Θα κριθεί καθαρά στη θέληση, το πάθος και στο ποιος θα φανεί πιο μάγκας στο παρκέ».

Για το πώς αντιμετωπίστηκε στον ΠΑΟΚ, όντας δηλωμένος Αρειανός ,είπε: «Με έβλεπαν με μισό μάτι μέχρι να έρθει εκείνο το 83-48 στην Πυλαία. Είχα καλή απόδοση σε εκείνο το ματς και από εκεί και πέρα σταμάτησαν όλα. Όταν είσαι επαγγελματίας μπαίνεις μέσα και παίζεις μπάσκετ. Δεν υπάρχει ΑΡΗ και ΠΑΟΚ, απλά όταν είσαι Αρειανός και παίζεις για τον ΑΡΗ δίνεις το κάτι παραπάνω».

Για το αν μετάνιωσε που έπαιξε στον ΠΑΟΚ: «Ποτέ δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου. Ήξερα καλά που πήγα. Για το μόνο μετάνιωσα που δεν πήγα στον ΑΡΗ σε πιο νεαρή ηλικία, αν και σε αυτό έπαιξαν ρόλο και άλλοι παράγοντες».

Για την παρουσία του στην Τουρκία: «Είναι άκρως επαγγελματικές οι συνθήκες. Πληρωνόμαστε την 1η του μηνός. Υπάρχει χαοτική διαφορά ανάμεσα στα δύο πρωταθλήματα και δεν έχω σκοπό να γυρίσω πίσω».

Προτεινόμενα Άρθρα