Έγκλημα κατά του μπάσκετ, υπέρ των “χαιδεμένων”

από AllAboutARIS

Για μία ακόμα φορά στο ελληνικό μπάσκετ συντελείται ένα έγκλημα. "Δράστης" αυτή την φορά ο κ. Αναστόπουλος που χωρίς κανείς να καταλάβει κανείς ζήτησε εκκένωση του γηπέδου ΕΝΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.

Για μία ακόμα φορά στο ελληνικό μπάσκετ συντελείται ένα έγκλημα. “Δράστης” αυτή την φορά ο κ. Αναστόπουλος που χωρίς κανείς να καταλάβει κανείς ζήτησε εκκένωση του γηπέδου ΕΝΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.

Αλλοίωση συνθηκών αγώνα και έγκλημα κατά του μπάσκετ γιατί στην προθέρμανση τον βρήκε ένα από τα ματσάκια με χαρτάκια που πετάνε οι φίλοι του ΑΡΗ και 42 δεύτερα πριν το τέλος μάλλον είχε παραισθήσεις ότι τον βρήκε και άλλο αντικείμενο.
Για μια ακόμα φορά οι μονίμως ευνοούμενοι, η χαιδεμένη ομάδα που στο γήπεδό της γίνεται κάθε φορά της… Άννας και οι ρέφερι σφυρίζουν…αδιάφορα θα παίξει στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς τον κόσμο του ΑΡΗ που στο πρώτο μισό του αγωνα έβλεπε την διαιτητική τριάδα να αλλοιώνει το αποτέλεσμα με τα απαράδεκτα σφυρίγματά της.

Το γήπεδο εκκενώνεται ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΑΦΟΡΜΗ και αναμένουμε με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις όλων των αντικειμενικών ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα