"Κερδίσαμε μία δυνατή μάχη" (vids)

από AllAboutARIS

Ο Ντρου Νέιμικ επηρέασε θετικά την εξέλιξη του αγώνα του ΑΡΗ κόντρα στον ΚΑΟ Δράμας, δίνοντας λύσεις μέσα στην ρακέτα. Ο Αμερικανός μιλώντας στην κάμερα του AllAboutARIS.com τόνισε ότι απλά έκανε την δουλειά του, ενώ μίλησε και για την αντίδραση της ομάδας μετά τον… χαμένο αγώνα στα χαρτιά.

Αρχικά ο Αμερικανός σέντερ τόνισε: «Πάντα ένα εκτός έδρας παιχνίδι είναι δύσκολο. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, παρότι είχαμε αρκετά προβλήματα με παιδιά που ταλαιπωρήθηκαν από ιώσεις. Αλλά τα ξεπεράσαμε. Ο ΚΑΟΔ είναι καλή ομάδα, μπορέσαμε να ξεφύγουμε με δέκα πόντους αλλά ουσιαστικά δεν μπορέσαμε να πάμε παραπάνω την διαφορά και να «καθαρίσουμε» την νίκη. Ήταν μία δυνατή μάχη στην οποία επικρατήσαμε το τέλος».

Αναφερόμενος στην δική του απόδοση, μιας και με την είσοδο του άλλαξε την ροή του αγώνα, ισχυροποιώντας τον ΑΡΗ μέσα στην ρακέτα είπε: «Προσπαθώ πάντα να βοηθάω την ομάδα μέσα από τα δυνατά μου σημεία. Την άμυνα, να μπορώ να δυσκολέψω τους αντιπάλους μέσα στην ρακέτα και στην επίθεση να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να βρουν ελεύθερα σουτ και να τελειώσω κάποιες φάσεις, όπως και έγινε κόντρα στον ΚΑΟΔ. Αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό έκανα».

Για την αντίδραση της ομάδας με τις δύο νίκες μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ, ο Ντρου Νέιμικ τόνισε: «Ήταν δύσκολα για εμάς, ξέραμε ότι είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Ήταν μία «μάχη», ένα καλό παιχνίδι μέχρι την διακοπή. Αλλά έπρεπε να το ξεπεράσουμε, έχουμε ένα γκρουπ παικτών που είναι ώριμο, αποφασίσαμε ότι έπρεπε να κοιτάξουμε αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε και αυτό ήταν το αγωνιστικό. Κάναμε δύο εβδομάδες πολύ καλή προπόνηση και ήρθαν τα δύο θετικά αποτελέσματα για την ομάδα μας».

Προτεινόμενα Άρθρα