Οι παράμετροι της παραμονής Αντεκμπόγιε

από AllAboutARIS

Το θέμα του Βρετανού παραμένει "εκκρεμές" και όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται

Οι καλές εμφανίσεις του Στεφάν Αντεκμπόγιε στα δύο και… κάτι παιχνίδια που έδωσε με τον ΑΡΗ, έχουν βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της Κ.Α.Ε., όσον αφορά το μέλλον του βραχύσωμου γκαρντ.

Ο Αντεκμπόγιε με βάση το μηνιαίο συμβόλαιο που υπέγραψε (λήγει στις 17 Νοεμβρίου), θ` αγωνιστεί, όπως και να` χει, στους αγώνες με Κηφισιά και Κόροιβο Αμαλιάδας και από εκεί και πέρα θα γίνουν οι όποιες συζητήσεις.

Οι παράμετροι που θα εξεταστούν είναι αρκετές με βασικότερο άξονα το οικονομικό, αλλά και το αγωνιστικό. Οσον αφορά το πρώτο σκέλος, η ζημιά που έγινε στην αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ. και το μέγεθος της οποίας θα αποσαφηνιστεί, την Πέμπτη (6/11) από το ΑΣΕΑΔ, θα κρίνει πολλά με τους λόγους να είναι ευνόητοι.

Σε συνάρτηση των παραπάνω είναι και το κασέ του παίκτη, το οποίο -για παράδειγμα- μπορεί να ανέβει, εάν προσθέσει άλλες δύο θετικές εμφανίσεις στο ενεργητικό του, όπως και από πιθανό ενδιαφέρον άλλων συλλόγων, χωρίς -μέχρι τώρα- να έχει προκύψει κάποια πρόταση ή θεωρητικό ενδιαφέρον.

Το δεδομένο στην όλη υπόθεση, ωστόσο, είναι πως κανείς στην Κ.Α.Ε. δε θέλει να παρασυρθεί από την περιρέουσα (ευχάριστη) ατμόσφαιρα, που έχει δημιουργηθεί σε μερίδα του κόσμου, όσον αφορά την παραμονή του Αντεκμπόγιε, καθώς θα υπάρχει κίνδυνος πισωγυρίσματος ως προς τη λογική της εξυγίανσης που ακολουθεί η εταιρεία.

Προτεινόμενα Άρθρα