Ο ΑΡΗΣ στην Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού (pics)

από AllAboutARIS

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά η ΚΑΕ

Στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας, στο πλαίσιο του “Κοινωνικού Σχολείου”, συμμετέιχε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ με τον Τάσο Δήμα.

Η ενημέρωση των “κίτρινων” αναφέρει: “Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. έδωσε το «παρών» στην Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καλαμαρί, στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας στα πλαίσια του «Κοινωνικού Σχολείου».

Το  σύνθημα των μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου και Λυκείου της σχολής Καλαμαρί ήταν «Όχι στο Ρατσισμό-Ναι στην Ισότητα». Την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκπροσώπησε ο Τάσος Δήμας, ο οποίος μίλησε στους μαθητές για το πόσο σημαντικό είναι να συνδυάζουν τη μάθηση με τον αθλητισμό. Ο φόργουορντ του ΑΡΗ δεν παρέλειψε να παίξει «μονό» με κάποιους από τους μαθητές, ενώ προς τέρψιν των τελευταίων, κάρφωσε στο καλάθι.

Το «παρών» έδωσαν και ο έμπειρος αθλητής, Γιάννης Γιαννούλης και η γκαρντ του Παναθλητικού Συκεών, Τία Γκιμπς. Τους αθλητές υποδέχθηκαν η κα Συρρή Ερμίνα (Γενική Διεύθυνση), ο κος Μπαλτογιάννης Σπύρος (Διευθυντής του Λυκείου), η κα Μαλαθούνη Ζωή (Διευθύντρια του Γυμνασίου) και ο υπεύθυνος του προγράμματος μπάσκετ και της ακαδημίας DBA Πολυμένης Θόδωρος”.

Προτεινόμενα Άρθρα