«Τέλος καλό, όλα καλά»

από AllAboutARIS

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μίλησε για την νίκη, την επόμενη μέρα της ομάδας αλλά και την παρουσία των ανθρώπων των Πέλικανς στο Αλεξάνδρειο.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είπε αρχικά: «Προηγηθήκαμε με 17 πόντους στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ, οι 31 πόντοι που δεχθήκαμε ήταν πολλοί, έπρεπε να έχουμε δεχθεί είκοσι. Περιμέναμε στο δεύτερο ημίχρονο την αντίδραση της Κηφισιάς όπως και έκανε. Εμείς σταθήκαμε απέναντι της σε έναν ικανοποιητικό βαθμό, όχι στο 100%, ώστε να κρατήσουμε τα ηνία του παιχνιδιού. Ευστοχώντας στις βολές αλλά και στα τρίποντα, ενώ παίξαμε και καλή άμυνα, για να φτάσουμε σε αυτή την νίκη».

Η καθίζηση της ομάδα του ΑΡΗ στο δεύτερο ημίχρονο και που οφείλεται: «Στην εμπειρία της Κηφισιάς, η οποία άρχισε να παίζει σαν ομάδα, καλύτερα. Επίσης η διαφορά των 17 πόντων μας επηρέασε όπως φάνηκε, έπρεπε να συνεχίσουμε να παλεύουμε, χάσαμε αρκετές μπάλες, χάσαμε αμυντικά ριμπάουντ αλλά τέλος καλό όλα καλά».

Επίσης πρόσθεσε: «Σίγουρα πέρυσι σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια χάναμε, θέλαμε να κερδίσουμε, ήταν ένα παιχνίδι που πήγε στον πόντο αλλά είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και την χρειαζόμασταν ενόψει ενός δύσκολου αγώνα που έχουμε στην συνέχεια κόντρα στον Κόροιβο. Είναι μία νίκη… ηρεμίας και έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να συνεχίσουμε μετά το 4 στα 4, το οποίο δεν μας εφησυχάζει αλλά μας οδηγεί σε περισσότερη δουλειά».

Αναφορικά με την παρουσία των ανθρώπων των Πέλικανς και κατά πόσο επηρεάστηκε είπε: «Δεν το ήξερα αλλά δεν με επηρεάζει κάτι τέτοιο. Σε κάθε παιχνίδι είτε έχει 5.000 φιλάθλους, είτε ανθρώπους από το ΝΒΑ εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου.  Προσπαθώ να βοηθήσω μέσα από την άμυνα, τα ριμπάουντ, την επίθεση, από οποιοδήποτε τομέα μπορώ, να δίνω το 100%. Δεν με επηρεάζει όποιος και να είναι εδώ» ενώ για το γεγονός ότι δεν επηρεάζεται από τον ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομα του είπε: «Όχι σίγουρα, μέσα από την οικογένεια μου και μέσα από την παιδεία που μου έχουν δημιουργήσει οι ομάδες στις οποίες έχω παίξει, μου έχουν μάθει ότι μέσα από την σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις και μόνο αν είσαι προσγειωμένος. Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα στην καριέρα μου, έχω πολύ δρόμο ακόμα, θέλω να φτάσω σε υψηλότερο επίπεδο και μόνο μέσα από την δουλειά μπορώ να τα καταφέρω».

Προτεινόμενα Άρθρα