Αυτά τον "κράτησαν"

από AllAboutARIS

O Βρετανός κατάλαβε ποιο ήταν το συμφέρον του

Την επιθυμία του παίκτη, του προπονητή, αλλά και μεγάλης μάζας του κόσμου του ΑΡΗ, έκαναν πράξη οι ιθύνοντες της ΚΑΕ και ο Στέφαν Αντεκμπόγιε θα μείνει στο “Nick Galis Hall”, ως το τέλος της σεζόν.

Εξ` αρχής υπήρξε κοινή επιθυμία συνεργασίας, εκτός του ενός μήνα, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν και τόσο εύκολες. Ο Αντεκμπόγιε, ως επαγγελματίας αθλητής ήθελε να διασφαλιστεί και να πετύχει την καλύτερη οικονομική συμφωνία και από την πλευρά της η ΚΑΕ δεν ήθελε να “ματώσει” οικονομικά και βγει εκτός προϋπολογισμού.

Στις πρώτες συζητήσεις παρατηρήθηκε διαφορά μερικών χιλιάδων ευρώ, για την οποία βρέθηκε -τελικά- φόρμουλα. Πώς;
Η ΚΑΕ ανέβασε την προσφορά της και, παράλληλα, βρέθηκαν άνθρωποι της ευρύτερης οικογένειας των “κίτρινων”, οι οποίοι έβαλαν το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να μείνει ο Βρετανός στη Θεσσαλονίκη.

Καταλυτικό ρόλο στην παραμονή του Αντεκμπόγιε ήταν, επίσης, η επιθυμία του ίδιου του παίκτη, ο οποίος “έδεσε” με το υπόλοιπο σύνολο, απέκτησε την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Πρίφτη και από εκεί και πέρα ήταν όλα πιο εύκολα, ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες παραμονής.

Στα παραπάνω προσθέστε και τη… φανέλα του ΑΡΗ. Ο Αντεκμπόγιε κατάλαβε σε ποια ομάδα αγωνίζεται γεγονός που δεν ήταν και τόσο δύσκολο, αλλά -σίγουρα- δεν πέρασαν απαρατήρητα ούτε τα λάβαρα της οροφής, ούτε η δυναμική του κόσμου.

Ο βραχύσωμος γκαρντ νιώθει καλά στον ΑΡΗ, γι` αυτό και δε μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει τις προσφορές που είχε από ομάδες (βλέπε Ισπανία), μιας και δεν ήταν δυνατό να συγκριθούν με το μέγεθος του Αυτοκράτορα.

Προτεινόμενα Άρθρα