«Βελτιωθήκαμε στο αμυντικό κομμάτι»

από AllAboutARIS

«Όταν η μπαλα μπαίνει, είναι όλα καλά. Με τον Κολοσσό για παράδειγμα δεν έμπαινε. Όμως η διαφορά είναι ότι σε εκείνο το παιχνίδι δεν ήμασταν τόσο καλοί στην άμυνα», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Για τη σημαντική νίκη του ΑΡΗ, την καλή αμυντική εμφάνιση της ομάδας, αλλά και το τι πρέπει να βελτιώσει στη συνέχεια μίλησε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Πρίφτης. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι, που κάναμε μια καλή εμφάνιση και αυτή συνοδεύτηκε με την παρουσία του κόσμου κοντά μας. Η ΑΕΚ σήμερα ήταν διαφορετική ομάδα, έχει δημιουργήσει αξιόλογο ρόστερ, και ο συντελεστής δυσκολάις ήταν μεγάλος. Είχαμε καλή αμυντική εμφάνιση και έχοντας καλά ποσοστά στην επίθεση φτάσαμε στην νίκη. Καλή συνέχεια εύχομαι στην ΑΕΚ», είπε αρχικά συμπλήρωσε:

«Δώσαμε δικαίωμα γι αυτό και υπήρχε η εντύπωση ότι η ΑΕΚ ήταν το φαβορί. Ολιγωρήσαμε σε δύομισι παιχνίδια, αυτό κλόνισε την αυτοπεποίθηση μας, σίγουρα όμως υπάρχει κάτι στην ομάδα, και πρέπει να το βγάλουμε. Σήμερα προσεγγίσαμε το παιχνίδι από την άμυνα, και ήμασταν και καλύτεροι στην επίθεση»

Για το τι άλλαξε στο σημερινό ματς, είπε: «Όταν η μπαλα μπαίνει, είναι όλα καλά. Με τον Κολοσσό για παράδειγμα δεν έμπαινε. Όμως η διαφορά είναι ότι σε εκείνο το παιχνίδι δεν ήμασταν τόσο καλοί στην άμυνα»

Για τη χρησιμοποίηση του Χαρίσε, τόνισε: «Μέσα στην βδομάδα είχαμε πρόβλημα με τον Σίμτσακ, ο Νέιμικ έκανε από νωρίς φάουλ, και γι αυτό χρησιμοποιήθηκε και μάλιστα θα έπαιζε και παραπάνω, αν δεν είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα. Ηταν σημαντική η συνεισφορά του, κυριώς όσον αφορά τα ριμπάουντ».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Αυτό προέκυψε και πριν με το ματς με τον Πανιώνιο. Μας άλλαξε τη διάθεση, είναι θετικό που θα επαναληφθεί το παιχνίδι, και μπορούμε να το διεκδικήσουμε».

Για το ότι ο ΑΡΗΣ δίνει εύκολα βολές στον αντίπαλο: «Στα προηγούμενα παιχνίδια δε συμπεριφερθήκαμε καλά και δώσαμε στον αντίπαλο εύκολες βολές. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο συνεπείς και να ενισχύουμε την προσπάθεια που κάνουμε»

Προτεινόμενα Άρθρα