Κατηγορία για χειροδικία σε Μπούλιαν (Vid)

από AllAboutARIS

Ο 27χρονος Κροάτης φόργουορντ κατηγορείται πως έριξε μπουνιά στη μασκότ του ΑΓΟΡ

Ο Ζβόνκο Μπούλιαν του Κολοσσού Ρόδου φέρεται να πρόσθεσε ακόμη μία… μουτζούρα στο βιογραφικό του, αφού κατηγορείται πως επιτέθηκε στη μασκότ του Ρεθύμνου προς το τέλος της αναμέτρησης στο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο 27χρονος Κροάτης φόργουορντ κατηγορείται πως έριξε μπουνιά στον ΑΓΟΡίνο, σ` ακόμη ένα επεισόδιο με τον ίδιο σε ρόλο αρνητικού πρωταγωνιστή, αφού προ καιρού είχε κάνει υβριστικά σχόλια κατά του Άρη σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, επικαλούμενος το παρελθόν του στον ΠΑΟΚ (2011).

Μη γνωρίζοντας ακριβώς τι έχει συμβεί, ο προπονητής του στον Κολοσσό Ρόδου, Άρης Λυκογιάννης, είπε απ` το κλειστό του Ρεθύμνου στη συνέντευξη Τύπου της 10ης αγωνιστικής της Α1: «Να ξεκινήσω με δύο σχόλια. Συγχαρητήρια στον κόουτς (σ.σ. Σκουρτόπουλος) και στην ομάδα του, που πήραν τη νίκη (70-66). Το δεύτερο έχει να κάνει μ` ένα συμβάν που έλαβε χώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού στο δρόμο προς τ` αποδυτήρια, σ` ένα επεισόδιο που συνέβη μεταξύ των δύο ομάδων. Απλώς θέλω να δηλώσω, γιατί δεν το γνωρίζω ακόμα, ότι, αν υπήρξε περιστατικό, ότι δικός μας παίκτης επιτέθηκε στην Αστυνομία του Ρεθύμνου, η ομάδα του Κολοσσού θα πάρει το ανάλογο μέτρο. Εάν ισχύει».

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα