Τελειώνει ο Γκίκας από τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Γκίκας όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του ΑΡΗ, με τον ίδιο να ζητάει να αποχωρήσει λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής του. Θα γίνει συνάντηση με την διοίκηση για να κλείσει σήμερα το θέμα.

Ο Νίκος Γκίκας ενημέρωσε πριν την σημερινή προπόνηση την διοίκηση ότι επιθυμεί να αποχωρήσει, μιας και δεν είναι ικανοποιημένος από τον ρόλο του στην ομάδα. Χθες βέβαια στο φιλικό πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής αλλά όπως φαίνεται είναι για απόφαση του αθλητή που έχει παρθεί εδώ και μέρες. Κυρίως μετά τον αγώνα με τον Παναθηναικό όπου είχε μικρό χρόνο συμμετοχής. 
Σήμερα οι “κίτρινοι” ενημερώθηκαν με email που έστειλε το μεσημέρι ο εκπρόσωπος του ο οποίος ζητούσε την λύση της συνεργασίας, πιθανότατα γιατί του έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 
Μάλιστα θα έχει συνάντηση σε λίγο με την διοίκηση, η οποία ήδη έχει μιλήσει με τον Δημήτρη Πρίφτη μιας και ο προπονητής θα είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση, αφού ο Γκίκας έχει συμβόλαιο. Πάντως όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα αποχωρήσει ο νεαρός πλέι μέικερ αν και η διοίκηση αρχικά δεν δείχνει την διάθεση να του λύσει το συμβόλαιο.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Γκίκας υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίο αύξησε την ένταση ανάμεσα στον ίδιο και τον Δημήτρη Πρίφτη, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην σημερινή εξέλιξη.

Προτεινόμενα Άρθρα