«Να παίξουμε σκληρά και έξυπνα»

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ καλείται να παίξει έξυπνα αλλά και σκληρά σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη προκειμένου να κερδίσει τον Πανελευσινιακό αύριο στις 15:00 στο Αλεξάνδρειο. Μοναδική απουσία αυτή του τραυματία Τόρει Τόμας.

Μιλώντας στο arisbc.gr, ο προπονητής του Άρη επισήμανε αρχικά για τη σημασία του αγώνα: «Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι επομένως η νίκη είναι ζωτικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πρέπει να έχουμε εργατική και αμυντική νοοτροπία, να παίξουμε σκληρά, αλλά πάνω απ’ όλα έξυπνα, καθώς πρέπει να διαχειριστούμε τις απώλειες που έχουμε» και συμπλήρωσε για την ομάδα της Ελευσίνας: «Είναι μία ομάδα που χρησιμοποιεί σχεδόν όλο το ρόστερ της σε κάθε παιχνίδι και παίζει σε υψηλή ένταση. Πρέπει να είμαστε συνεπείς στα ριμπάουντ και ταυτόχρονα να μη δώσουμε πόντους στο ανοιχτό γήπεδο, αλλά και εύκολα ξεμαρκάριστα σουτ».

Εκτός είναι ο τραυματίας Τόρει Τόμας ενώ η αποστολή αποτελείται από τους: Όγκο Αντεγκμπόγιε, Στέλιο Πουλιανίτη, Δημήτρη Φλιώνη, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρο Μούρτο, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσο Δήμα, Αλέξανδρο Βεζένκοφ, Γιάννη Καραθανάση, Ντρου Νέιμικ, Βασίλης Σίμτσακ, Κώστα Χαρίση.

Προτεινόμενα Άρθρα