Το ΝΒΑ στα… πόδια του

από AllAboutARIS

Οι Μιλγουόκι Μπακς προστέθηκαν στην λίστα των ομάδων του ΝΒΑ που έστειλαν ανθρώπους στο Αλεξάνδρειο για να παρακολουθήσουν τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ. Και η συγκεκριμένη λίστα είναι αρκετά μεγάλη…

Τα «Ελάφια» έχοντας την εμπειρία με τον Γιάννη Αντετοκούμπο σαφέστατα και είναι θετικοί την προοπτική να εμπιστευτούν ακόμα έναν παίκτη από το ελληνικό πρωτάθλημα. Όμως ήδη έχουν αρκετούς… αντίπαλους για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Ο «Σάσα» σίγουρα είναι ένα από τα «καυτά» ονόματα παγκοσμίως στην ηλικία του και σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι και εφόσον συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, θα ανέβει αρκετές θέσεις στο φετινό ντραφτ, όπου οι Αμερικανοί τον τοποθετούν στον δεύτερο γύρο.
Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει η ημέρα της διαδικασίας του ντραφτ, θα αυξάνονται οι παρουσίες ανθρώπων ομάδων του ΝΒΑ στο Αλεξάνδρειο αν και ήδη έχουν παρακολουθήσει τον νεαρό άσο του ΑΡΗ, συνολικά επτά εκπρόσωποι από το ΝΒΑ.
Οι Λ.Α. Λέικερς, οι Φοίνιξ Σανς, οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς, οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς, οι Ντένβερ Νάγκετς, οι Χιούστον Ρόκετς αλλά και οι Ατλάντα Χοκς είχαν προηγηθεί των Μιλγουόκι Μπακς και η λίστα θα συνεχίσει να μεγαλώνει…

Προτεινόμενα Άρθρα