Η 4άδα περνάει και από το Ζηρίνειο

από AllAboutARIS

Δύσκολη εκτός έδρας μονομαχία στο Ζηρίνειο για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο ΑΡΗΣ έχει να δώσει εννιά ακόμη παιχνίδια ως το τέλος της κανονικής περιόδου εκ των οποίων τα πέντε είναι εκτός έδρας, αρχής γενομένης του σημερινού με την Κηφισιά. Επομένως εύκολα εξάγεται και το συμπέρασμα ότι η τελική έκβαση της προσπάθειας για την καλύτερη δυνατή θέση εν όψει των πλει-οφ θα κριθεί από τα παιχνίδια μακριά από το Nick Gallis Hall. Όσο πιο πολλές νίκες κάνει η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη τόσο πιο ρελαστικός θα γίνει ο στόχος της εισόδου στην τετράδα.

Ο ΑΡΗΣ δεν έχει κερδίσει στη Κηφισιά στη σύγχρονη ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, στοιχείο που προσθέτει ενδιαφέρον στην αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που θεωρείται κομβικής σημασίας για τον στόχο κατάκτησης μιας θέσης στη τετράδα του πρωταθλήματος. Οι κίτρινοι ταξίδεψαν στην Αθήνα με τον Σπύρο Μούρτο στην αποστολή αλλά χωρίς τον Καραθανάση και με καλή ψυχολογία. 

Απέναντί του θα βρει σήμερα μια ομάδα που ναιμεν έχει καλό ρόστερ πλην όιμως διακρίνεται φέτος για τα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της απόρροια των πολλών αλλαγών παικτών. Τελευταία αυτή του τον πάουερ φόργουορντ Κόβινγκτον που θα κάνει σήμερα ντεμπούτο.

Προτεινόμενα Άρθρα