«Δίκαιη η νίκη του ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Στα προβλήματα τραυματισμών και στην ανωτερότητα του ΑΡΗ απέδωσε την ήττα της ομάδας του ο προπονητής της ΑΕΝΚ Δημουλάς.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε αρχικά: «Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ για τη δίκαιη νίκη. Εμείς δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο που θέλαμε. Δεν κάναμε καλή προετοιμασία και δεν προπονηθήκαμε ποτέ πλήρεις» και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η ποιότητα του αντιπάλου μας οδήγησε σε βιαστικές επιλογές και οι τραυματισμοί του Άμποτ και του Λιακόπουλου, σε συνδυασμό με τη γενική λειψανδρία στη θέση των γκαρντ, δεν μας επέτρεψαν να έχουμε καλό ρυθμό στην επίθεση».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος υπογραμμίζοντας: «Πλέον πρέπει να δούμε διαφορετικά το πρωτάθλημα. Με βάση τις δυσκολίες και τους παίκτες που έχουν μείνει πρέπει να έχουμε στόχο νίκες που θα εξασφαλίσουν την παραμονή εύκολα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι κι όχι όπως θα θέλαμε να είναι», ενώ για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του τραυματία Λιακόπουλου, τόνισε: «Δεν έχουμε συζητήσει κάτι σχετικό».

Προτεινόμενα Άρθρα