"Ο υψηλός βαθμός συγκέντρωσης είναι το κλειδί"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο ΑΡΗΣ μπαίνει στην τελική φάση της προετοιμασίας του για τον αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, το Σάββατο 7/3 (5μ.μ.) στο «Nick Galis Hall» και ο Κώστας Χαρίσης συνιστά μεγάλη προσοχή στον προσεχή αντίπαλο της ομάδας

«Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες προσθήκες του», καταθέτει ο Χαρίσης και συνεχίζει: «Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο».

Ο 35χρονος άσος επισημαίνει πως «Είναι ένα από τα ιδιαίτερα παιχνίδια ψυχολογίας. Θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του κόσμου, ώστε να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα».

Καταλήγοντας ο Χαρίσης τονίζει αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει ο ΑΡΗΣ για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα: «Κάθε εβδομάδα στόχος μας είναι η νίκη. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σ’ αυτό το μότο, να μην παρεκκλίνουμε απ’ αυτό και να μην κοιτάζουμε παρακάτω, αφού το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και κάθε αγώνας κρύβει πολλούς κινδύνους. Ο υψηλός βαθμός συγκέντρωσης είναι το κλειδί».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X