Rhodes by night!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Φωτογραφίες από γνωστό μπαράκι στην Ρόδο, φανερώνει τις ομορφιές του νησιού και τις ωραίες παρέες του προηγούμενου Σαββάτου με ερωτήματα

Το προηγούμενο Σάββατο ο ΑΡΗΣ γνώρισε μία άδικη ήττα στην Ρόδο από τον Κολοσσό. Μία ήττα που ήρθε με 78-77 στην παράταση λόγω των λανθασμένων σφυριγμάτων των κ.κ. Τζαφλέρη- Μαγκλογιάννη που μπορείτε να τους απολαύσετε εν δράσει στο βίντεο από τα στιγμιότυπα του συνδρομητικού. Ο ένας σφυρίζει το ανύπαρκτο φάουλ στο τέλος της παράτασης και ο άλλος δεν σφυρίζει το τριπλό φάουλ πάνω στον Αντεκμπόγιε στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

Υπήρξε ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και πολλές διαμαρτυρίες από τον κ. Πρίφτη και τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ που τοποθετήθηκαν δημόσια για τις άδικες αποφάσεις τόσο στην κανονική διάρκεια του αγώνα, όσο και στην παράταση.

Από ότι φαίνεται όμως στο όμορφο νησί της Ρόδου δεν ασχολούνται με τέτοια ζητήματα. Η διασκέδαση είναι σε καθημερινή βάση σε υψηλό επίπεδο. Φίλος φωτογράφος μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε γνωστό μαγαζί στην Ρόδο, όπου μπορεί κανείς να διακρίνει το πολύ καλό κλίμα και τον εξαιρετικό χώρο του μαγαζιού, όπου διασκεδάζουν οι θαμώνες.

Το κέφι είναι πολύ μεγάλο στην πρώτη φωτογραφία ανάμεσα στον κύριο που έρχεται…φορτσάτος πίσω από την ξανθιά κυρία και τον κύριο με το άσπρο πουκάμισο που απλώνει το χέρι για να τον χαιρετήσει περιχαρής και στην συνέχεια να τα “πούνε” στην δεύτερη φωτογραφία.

Φίλος από την Ρόδο, μας σημείωσε ότι στην φωτογραφία διακρίνονται διαιτητές και παράγοντας ομάδας της Α1 μπάσκετ, αλλά επειδή θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, με την παράθεση των φωτογραφιών ρωτάμε. (Nα σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί και στο FB σε σελίδα με νυχτερινά κέντρα της Ρόδου με την επισήμανση ότι τραβήχτηκαν το Σάββατο 14 Μαρτίου στο club Gazi )

Είναι όντως στην φωτογραφία διαιτητές και παράγοντας ομάδας της Α1; Ποιοι είναι οι διαιτητές και ποιος ο παράγοντας; Συναντήθηκαν εκείνο το βράδυ; Μίλησαν; Πέρασαν καλά; Είναι οι διαιτητές του αγώνα Κολοσσός- ΑΡΗΣ αυτοί που διακρίνονται στις φωτογραφίες, γιατί είναι αλήθεια ότι μοιάζουν αρκετά στους κ.κ. Τζαφλέρη, Μαγκλογιάννη, αλλά για να είμαστε δίκαιοι περιμένουμε από τους ίδιους να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν αν όντως διασκέδασαν στο συγκεκριμένο μαγαζί και τους φωτογράφησαν (ως δημόσια πρόσωπα που είναι) και αν ο κύριος που χαιρετά ο ένας εκ των δυο έχει σχέση με το άθλημα που και οι ίδιοι υπηρετούν από το λειτούργημα της διαιτησίας. Και φυσικά θα παραθέσουμε την τοποθέτησή τους αυτούσια στο AllAboutARIS εφόσον το επιθυμούν.

ΥΓ Αν η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αναγνωρίζει κάποιον από τους πρωταγωνιστές προφανώς και μπορεί θεσμικά να κάνει ότι πρέπει για να διαφυλάξει τα συμφέροντα του συλλόγου. Αν όχι το άρθρο μπορεί να χρησιμεύσει ως ρεπορτάζ των νυχτερινών μαγαζιών της όμορφης Ρόδου!

Προτεινόμενα Άρθρα